Відома екстрасенс "прорахувалася" з датою визволення Криму: "Зайдуть у лютому"

Читать на русском
Автор
Людмила Хомутовська дала хибний прогноз щодо Криму
Людмила Хомутовська дала хибний прогноз щодо Криму. Фото 24tv.ua

На жаль, але прогноз не справдилося

Звільнення тимчасово окупованого росією Криму — це питання, яке обговорюють не лише військові, складаючи плани як це зробити, а й різні астрологи та екстрасенси. Однак у других це виходить набагато гірше, адже прогнози не справджуються.

Так сталося і з відомим екстрасенсом та тарологом Людмилою Хомутовською. У грудні 2022 року вона зазначала, що в січні-лютому поточного року на півострові буде дуже "спекотно". Щобільше, у лютому до Криму вже зайдуть ЗСУ, а влітку буде якийсь фестиваль чи свято.

Як ми бачимо, прогноз, на жаль, не справдився, і кримчани продовжують перебувати під російською окупацією.

Минулого року український астролог Влад Росс помилився з прогнозом щодо дати смерті президента росії володимира путіна. Нібито той мав померти у березні 2023 року від раку підшлункової залози.

Протилежні астропрогнози лунали і з вуст відомого в Україні мольфара Максима Гордєєва. Раніше він заявив, що смерть за кривавим диктатором не прийде найближчим часом, оскільки путін відтягує її завдяки магічним ритуалам. Але був і інший гороскоп, згідно з яким Всесвіт спеціально залишає путіна в живих, щоб "українці чомусь навчилися".