Хто здасть путіна трибуналу в Гаазі: прогноз мольфара

Читать на русском
Автор
16000
Гаага зачекалася путіна
Гаага зачекалася путіна. Фото espreso.tv

Кривавого диктатора може підставити близька людина

Президент росії володимир путін приєднався до клубу "безславних диктаторів" 17 березня 2023 року, отримавши мітку від Міжнародного кримінального суду в Гаазі. Відомий український екстрасенс і мольфар Макс Гордєєв розповів, чи справді диктатор сяде за ґрати найближчим часом.

Астроексперт заявив в ефірі програми "Ранок у великому місті" каналу ICTV, що щодо президента рф буде зрада, що можна порівняти з "ножем у спину", і до того ж це станеться від когось з його найближчого оточення.

Втім, Гордєєв не виключає, що суд над кривавим диктатором, на який так довго чекає весь світ, можливо ніколи і не відбудеться.

"Дуже малоймовірно, що лідер країни-агресора опиниться в Гаазі після затримання. Його бояться, і це все фарс", — сказав український мольфар.

Раніше астроексперт заявив, що смерть за кривавим диктатором не прийде найближчим часом, оскільки путін відтягує її завдяки магічним ритуалам. Але був і інший гороскоп, згідно з яким Всесвіт спеціально залишає путіна в живих, щоб "українці чомусь навчилися".

Звісно, кожен має право вирішувати, вірити популярним у мережі астрологам та екстрасенсам у питаннях реальної війни, де щодня гинуть безневинні українці та хоробрі військовослужбовці української армії.