Життя чотирьох знаків Зодіаку круто змінить серпнева повня

Читать на русском
Автор
10772
Серпень почнеться з повні
Серпень почнеться з повні. Фото Freepik

Осетровий Місяць особливо вплине на четвірку зодіакальних представників

У вівторок, 1 серпня 2023 року, о 20:33 за Києвом відбудеться повня, також відома як "осетровий Місяць". В астрології цей період вважається особливим і таким, що дуже впливає на представників зодіакального кола.

За словами астрологів, серпнева повня круто змінить життя чотирьох знаків Зодіаку — Тельця, Лева, Скорпіона та Водолія. На це вказують гороскопи цієї четвірки, повідомляє Elitedaily.

Телець

Це досить руйнівний місяць для вас. Повня "активує" зміни, які давно назрівали у вашому житті. Буде розкрито важливі теми, пов’язані з професійним життям. Доведеться піти на зміни і випробувати інновації, щоб зберегти кар’єру. Гороскоп для Тельця на сьогодні – на сайті.

Лев

Повний місяць 1 серпня торкнеться кар’єрних справ Львів. Приділіть комунікаціям особливу увагу. Правила, які допомагали вам заводити зв’язки, більше не працюють. Наповніться енергією Місяця і використовуйте її для свого розвитку. Гороскоп для Лева на сьогодні – на сайті.

Скорпіон

Повний Місяць принесе потребу в інноваціях та порушенні правил, що стосуються сім’ї. Уважніше придивіться до традицій, які ви встановили у своєму будинку. Приносять вони користь чи вже застаріли? Деякі правила призначені для того, щоб їх порушувати. Не бійтеся змін у своєму особистому та сімейному житті. Гороскоп для Скорпіона на сьогодні – на сайті.

Водолій

Ця повня вплине на вас найбільше, якщо говорити про ваше розуміння власного "я". На перший план вийдуть питання, пов’язані з вашими особистими межами та правилами. Повний місяць спонукає вас задуматися про те, як надати собі простір для самовираження без обмежень. Гороскоп для Водолія на сьогодні – на сайті.

Раніше "Телеграф" розповідав, що повня 1 серпня 2023 року принесе немислиме везіння деяким знакам Зодіаку. Щасливчикам варто чекати і на щастя, і на гроші.