"Згорить у попелі": відомий астролог відповів, чи доживе путін до суду в Гаазі

Читать на русском
Автор
16973
Кривавому диктатору володимиру путіну залишилося недовго
Кривавому диктатору володимиру путіну залишилося недовго. Фото segodnya.ua

Знищення Спасо-Преображенського собору дуже сильно відгукнеться російському диктатору

Відомий український астролог Влад Росс розповів про наслідки для президента росії володимира путіна, який своїми злочинними указами знищив Спасо-Преображенський собор в Одесі.

В інтерв’ю unian він заявив, що після руйнування собору путін буде нести покарання в пеклі. За словами Росса, кривавий диктатор зіштовхнувся із непоправними наслідками за осквернення священного місця — він просто "згорить у попелі".

Астролог зазначив, що до суду в Гаазі путін просто не доживе, адже знищення собору наблизило дату його смерті. "Так, це однозначно. Його гримнуть набагато раніше. Господь Бог йому цього не пробачить. путін — це демон, диявольське поріддя", — заявив астроексперт.

Раніше український екстрасенс та мольфар Макс Гордєєв розповів, як складеться доля ставленика кремля на окупованій Херсонщині, колаборанта володимира сальдо. Крім того, Гордєєв розповів, чи вступить Україна до НАТО.

Також український екстрасенс Роман Шептицький розповів, яким буде контрнаступ ЗСУ у серпні. Він заявив, що для українських військових він продовжиться успішно.