Молодий місяць 16 серпня подарує трьом знакам Зодіаку людину, яка змінить їхнє життя: у кого попаде стріла Купідона

Читать на русском
Автор
5852
Гороскоп для Козерогів, Овнів та Терезів
Гороскоп для Козерогів, Овнів та Терезів. Фото Pexels

Цей молодик допоможе деяким знакам Зодіаку знайти кохання

У середу, 16 серпня, пройде "Чорний" молодик у знаку Лева, який значно вплине на життя багатьох знаків Зодіаку. Ось тільки для одних цей період буде досить важким, а для деяких дуже світлим.

Астрологи відзначають, що трьом знакам Зодіаку цей молодик подарує зустріч із людиною, яка змінить їхнє життя на краще. І такими щасливчиками стали Козероги, Овни та Терези.

Козеріг

Ви знайдете людину, яку хочете. Тому можете бути спокійні. Не соромтесь; пориньте з головою в цей новий досвід і не озирайтесь назад! Є велика ймовірність, що ви залишитеся із цією людиною назавжди. Головне залиште свої професійні та ділові проблеми за дверима та не привносьте їх у ваші стосунки.

Овен

Ви зрозумієте, що це саме те, що вам зараз потрібне в житті. Ця людина зачарує вас, і ви закохаєтесь. Важливо, щоб ви спілкувалися відкрито із самого початку та говорили те, що очікуєте. Після чого складно щось виправити. Поділіться своїми думками і постарайтеся знайти якнайбільше точок дотику. Завдяки цьому ви станете набагато ближчими один до одного.

Терези

Випадкова зустріч з кимось відбудеться в цей молодик. Це вас здивує і трохи струсить. Ви почнете дивитись на речі зовсім по-іншому. У вас буде так багато спільного з цією людиною. Однак із нього вийде не коханець, а друг. Це те, що вам зараз так потрібно. Насолоджуйтесь цим і постарайтеся довіряти цій людині.

Раніше астрологи розповіли, у яких знаків Зодіаку розпочнеться "біла смуга" у житті. Таких три щасливчики.