Весільний марш ось-ось зазвучить: три знаки Зодіаку у вересні можуть зіграти весілля

Читать на русском
Автор
3529
Вересень ще потрапляє у весільний сезон
Вересень ще потрапляє у весільний сезон. Фото Freepik

В особистому житті Близнюків, Львів та Дів очікуються серйозні зміни

Зірки обіцяють у вересні деяким знакам Зодіаку фінансовий успіх. Іншим представникам зодіакального кола варто зосередитися на особистих відносинах, можливо, час готуватися до весілля.

Любовний гороскоп на вересень-2023 говорить про те, що одружитися можуть три знаки Зодіаку – Близнюки, Лев та Діва. Про це передає Knowinsiders.

Близнюки

Розташування Юпітера принесе атмосферу миру та гармонії у вашу оселю. Усі колишні суперечки у сім’ї вирішаться цього місяця. Пари, які хочуть побратися, можуть здійснити свої плани саме у вересні 2023 року. Після весілля їхнє кохання розквітне. Гороскоп для Близнюків на сьогодні – на сайті.

Лев

У шлюбі та сім’ї все складатиметься чудово. Єдине, 24 серпня, коли Меркурій увійде до ретроградної фаги, можливі сварки та конфлікти. Натомість цього місяця зірки обіцяють весілля Левам, які давно готові до одруження. Гороскоп для Лева на сьогодні – на сайті.

Діва

У вересні проявляться ваші батьківські інстинкти. Сім’ям потрібно більше проводити час із дітьми. Зіграти весілля цього місяця – чудова ідея. Зірки розташовуються вдало для тих, хто вирішив створити сім’ю та завести дітей. Гороскоп для Діви на сьогодні – на сайті.

Раніше "Телеграф" розповідав, з якими знаками Зодіаку удача залишатиметься поруч до кінця 2023 року. Таких везунчиків лише троє.