Сварки та стреси: три знаки Зодіаку, на яких найбільше вплине ретроградний Меркурій

Читать на русском
Автор
8486
Ретроградна фаза Меркурія розпочалася 23 серпня
Ретроградна фаза Меркурія розпочалася 23 серпня. Фото Pexels

Під час ретроградності планети цим зодіакальним представникам буде непросто

Період ретроградного Меркурія триватиме з 23 серпня до 15 вересня 2023 року. В астрології вважається, що в цей час представники зодіакального кола можуть стикатися з проблемами та неприємними відчуттями.

За словами астрологів, найбільше ретроградну фазу Меркурія відчують три знаки Зодіаку – Діва, Близнюки та Стрілець. Про це повідомляє Bustle.

Діва

Ви відчуєте гнів жахливого ретроградного Меркурія. Космічна подія відбувається у вашому знаку. Крім того, постійні непорозуміння та різні затримки у справах є нестерпним для перфекціоністів Дів. Тяжко бути Дівою весь рік, а під час ретросезону Меркурія стрес посилюється вдесятеро. Гороскоп для Діви на сьогодні – на сайті.

Близнюки

Ваш знак, пов’язаний із спілкуванням, опиниться під сильним впливом ретроградного Меркурія. Невдалі повідомлення в месенджерах і втрата гілок електронної пошти — не єдиний головний біль, з яким доведеться зіткнутися. Астрологи не виключають дрібні неприємності, наприклад, ви можете посваритися із близькою людиною або забути заплатити за квартиру. Гороскоп для Близнюків на сьогодні – на сайті.

Стрілець

Ретроградний Меркурій завжди перетворює подорожі на жах, а саме з цим пов’язаний вогненний знак. Стрільцям та їхній спразі до пригод, швидше за все, доведеться постраждати у ці дні. Гороскоп для Стрільця на сьогодні – на сайті.

Раніше "Телеграф" розповідав, для кого найближче майбутнє буде радіснішим. Деяким знакам Зодіаку астропрогноз на вересень обіцяє щастя та кохання.