Готуйте гаманці для мільйонів: шість знаків Зодіаку, яким судилося стати багатими

Читать на русском
Автор
29137
Багатіїв шість знаків
Багатіїв шість знаків. Фото Freepik

Цим зодіакальним представникам вдається досягати немислимих фінансових висот

Деякі знаки Зодіаку дуже економлять і бережуть кожну копійку. Інші ж представники зодіакального кола ніколи не страждатимуть від бідності, адже їм судилося стати багатіями.

За словами астрологів, є всі шанси розбагатіти і навіть називатися мільйонерами у шести знаків Зодіаку. Про це повідомляє City Magazine.

Овен

Надзвичайно пристрасні та віддані досягненню своїх цілей. Не бояться ризикувати, досягаючи успіху. Працездатні й сповнені творчих ідей. Швидко ухвалюють рішення. Залишають чудову спадщину своїм дітям і онукам. Приклад — Овен Ларрі Пейдж, американський програміст, співзасновник пошукової системи Google.

Телець

Бажання насолоджуватися розкішним способом життя та захоплюватися естетикою спонукає цей знак старанно працювати. Будь то шикарна відпустка, інвестиції в нерухомість або купівля елітного автомобіля, Тільці знаються на хвастощах. Розважливі й обережні у фінансових питаннях, вміють отримувати прибуток з інвестицій. Приклад — Телець Марк Цукерберг, американський медіамагнат, співзасновник компанії Meta.

Лев

Прагнуть до життя, повного гламуру, блиску та помпезності. Готові на все заради багатства. Талановиті, відмінні керівники. Єдина перешкода — надмірне марнотратство. Проте завжди залучають гроші на свої потреби. Приклад – Лев Білл Клінтон, 42-й президент США.

Діва

Перфекціоністи, яким подавай найкраще. Старанно працюють над досягненням фінансової безпеки. Іноді готові піти на ризик, але здебільшого залишаються розсудливими у питаннях грошей. Ніколи не заробляють гроші сумнівними методами. Приклад — Уоррен Баффет, американський підприємець, один із найбагатших людей у світі.

Терези

Великі лідери. Завжди намагаються зберігати баланс і обережно діють у фінансових питаннях. Здатні отримати величезний статок. Прагнення Терезів до успіху не затьмарюється зарозумілістю або егоїзмом, готові допомагати нужденним. Приклад — Ліліан Беттанкур, французька підприємниця, найбагатша жінка у світі.

Скорпіон

Енергійні та рішучі. Мають здатність приймати виважені фінансові рішення. Прихований та закритий характер допомагає їм зберігати конфіденційність у фінансових питаннях. Однак Скорпіонам слід бути обережними, щоб прагнення контролю й влади не призвело до помилки. Приклад — Білл Гейтс, американський бізнесмен, у минулому один із найбільшиж акціонерів компанії Microsoft.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку готові одружитися заради грошей. Таких аж шість.