"Дуже сильний страх": мольфар розкрив, яка карма доганяє симоньян за брудну пропаганду

Читать на русском
Автор
14248
маргарита симоньян розплачується за свою брехню
маргарита симоньян розплачується за свою брехню. Фото Скріншот відео

Пропагандистка по повній відхоплює за свою мерзенну брехню

Відомий український екстрасенс і мольфар Макс Гордєєв, який розповів про інтим президента росії володимира путіна з симоньян, розкрив, як російська пропагандистка відхоплює по повній програмі за свою мерзенну брехню.

Ясновидець в ефірі програми "Ранок у великому місті" заявив, що у маргарити симоньян є очевидні труднощі, які будуть посилюватися і чинити на неї все більший тиск, і в цьому випадку медична допомога не може розв'язати проблему, оскільки страх не можна просто так подолати.

"Гроші не допоможуть їй позбутися гнітючого стану. У неї щось відбувається зі здоров’ям та нервовою системою. Бачу, що у неї з’явився дуже сильний страх", — сказав мольфар.

Гордєєв також наголосив, що пропагандистка продовжуватиме працювати на кремль, поширюючи пропаганду через телебачення. "Бачу, що вона дуже багато на себе взяла і з цим багатством не впорається", — заявив ясновидець.

Раніше Максим Гордєєв розповів, що у пропагандиста володимира соловйова виникли проблеми зі здоров’ям, включаючи тяжкі психологічні стани. За його словами, головний рупор кремля зараз має багато грошей, але душі вже ні.