"Багато його двійників та трійників": астролог розповіла про смерть справжнього путіна

Читать на русском
Автор
23281
Справжнього путіна вже давно немає в живих Новина оновлена 21 травня 2024, 17:55
Справжнього путіна вже давно немає в живих. Фото Соцсети

путін — несправжній, заявила астролог Альбіна Пономаренко

Тема двійників російського президента володимира путіна була піднята неодноразово, і люди, які час від часу з’являються на публіці, представляючись путіним, навіть були класифіковані. Однак астролог Альбіна Пономаренко стверджує, що справжнього глави кремля вже давно немає в живих.

В ефірі ТСН.ua експерт у галузі астрології заявила, що заняття диктатором раніше службою в КДБ вважається ризикованим видом діяльності, і його астрологічний профіль носить певні знаки небезпеки.

"Колись російські астрологи самі досліджували ці питання. Коли Сатурн входить в Скорпіон, в росії вмирає цар. Востаннє він заходив у ті часи, коли постало питання, що путін — несправжній, стало з’являтися дуже багато його двійників і трійників. Тому справжнього путіна, швидше за все, просто немає", — сказала Альбіна Пономаренко.

Як зазначає астролог, в "оригінала" є велика кількість "повітря": "Він і був такий легкий — тонкі кісточки, форма черепа, вуха, пропорції тіла. А потім з’явилися двійники. Один взагалі "земля", дуже невдала підробка. Інші є більш вдалі, але коли починаєш придивлятися чи зіставляти з фотографіями минулих років, то розумієш, що це абсолютно дві різні людини, але в росії історія з царями, підробками та двійниками не нова".

Раніше мольфар Макс Гордєєв розповів, чому кадиров не зумів надати підтримку кремлівському диктатору. Під час бунту пригожина президент рф нікого до себе не підпускав.

Зазначимо також, "Телеграф" зібрав повідомлення про нібито смерть чи хворобу Путіна, які виходили після початку повномасштабного вторгнення, і поговорив із соціологом Ігорем Ейдманом про те, чим такі чутки корисні російській владі. Читайте докладніше у матеріалі "Путін помер? Чи закінчиться війна після смерті кремлівського диктатора".