Ці три знаки Зодіаку в молодик 15 вересня чекає примирення з коханою людиною

Читать на русском
Автор
2157
Мир і гармонія у стосунках вже близько
Мир і гармонія у стосунках вже близько. Фото Freepik

Гороскоп для Риб, Раків та Скорпіона

З приходом нового місяця за луною ми опиняємось на тому етапі, який може багато чого змінити. Шести знакам Зодіаку молодик обіцяє зміни у коханні, а цим трьом представникам зодіакального кола молодий місяць принесе мир у відносинах з по-справжньому важливою людиною.

Астрологи відзначають, що під впливом молодика ми знаходимо здатність визнавати свої помилки та виправляти їх. Три знаки Зодіаку, зокрема, тісно переплітаються з енергією цього молодика 15 вересня, прокладаючи шлях до примирення зі своєю справжньою любов’ю.

Риби

Кохання, яке ви відчуваєте до цієї незвичайної людини, завжди пристрасно палало в глибині вашого серця. Воно долало будь-які відстані, роки чи інші перепони, які могли траплятися на вашому шляху. Тепер треба набратися мужності, щоб відпустити минуле та протистояти бажанню знову відкрити старі рани. Настав час зробити перший монументальний крок і запропонувати новий шлях уперед. Враховуючи ваш співчутливий і чуйний характер, швидше за все, саме ви будете тим, хто простягне оливкову гілку примирення. Це рішення буде коштувати кожного випробуваного страху та відчинить двері до справжнього щастя.

Рак

Є тільки одна людина, яка справді може відповідати вашим високим стандартам. Однак на шляху з нею було стільки страждань, що сама думка про примирення здається майже неможливою. В результаті ви зробили свідомий вибір викреслити цю людину зі свого життя і доклали чимало зусиль, щоб повністю забути її. Але в глибині душі — чи це те, чого бажає ваше серце? Згадайте приємні моменти, які робили ваші стосунки дивовижними. На молодий місяць скористайтеся його енергією, щоб досягти того, чого ви дійсно хочете.

Скорпіон

Хоча шлях до примирення не позбавлений труднощів, ви зберете всю внутрішню силу і мужність, щоб підійти до людини, яка все ще займає важливе місце у вашому серці. Прихід молодика означає новий початок. Щоб отримати бажане, можливо, доведеться піти на деякі поступки. Однак, поки ваше бажання щире, Всесвіт допомагатиме, щоб втілити його в життя. Якщо ви обидва дійсно хочете знову бути в житті один одного, один з вас повинен зробити цей важливий перший крок. Наберіться мужності та енергія молодика допоможе вгамувати ваші страхи. Довіртеся мудрості Всесвіту — він точно знає, що робить.

Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку скоро пощастить із грошима. Фінансовий гороскоп на тиждень обіцяє гарний прибуток Близнюкам, Ракам та Скорпіонам.