Зірки на вашому боці: три знаки Зодіаку, яким пощастить у молодик 15 вересня

Читать на русском
Автор
Молодий місяць наближається
Молодий місяць наближається. Фото Freepik

Овни, Близнюки та Діви можуть розслабитися, астрологи дають їм позитивні прогнози

У п’ятницю 15 вересня 2023 року о 04:40 відбудеться молодик. Деяким представникам зодіакального кола це небесне явище принесе удачу та позитивні зміни у житті.

За словами астрологів, у вересневий молодик щастить трьом знакам Зодіаку – Овну, Близнюкам та Дівам. Про це повідомляє Buste.

Овен

Молодий місяць присвячений турботі про себе. Приємні косметологічні процедури, відвідування масажиста, пробіжка та навіть просто медитація – чудовий вибір провести цей день. Астрологи кажуть, що вам настав гарний час, щоб почати формувати нові здорові звички. Гороскоп для Овна на сьогодні – на сайті.

Близнюки

Нова фаза Місяця подарує гармонію. Ви зрозумієте, що можете спертися на своє найближче оточення, коли справи йдуть погано у напружений ретроградний сезон. Якщо виникли проблеми з висловлюванням своїх ідей та почуттів, то астрологи пропонують спробувати ритуал прояву. Гороскоп для Близнюків на сьогодні – на сайті.

Діва

Всі погляди зараз прикуті до вас. Отримуйте задоволення та помічайте прогрес, якого ви досягли за останній рік. Настав момент пожинати плоди. Ваше майбутнє теж виглядає світлим. Будуйте плани на найближчі місяці, всі ваші бажання здійсняться. Гороскоп для Діви на сьогодні – на сайті.

Раніше "Телеграф" розповідав, яким знакам Зодіаку молодик 15 вересня 2023 обіцяє стрес. Трійці знаків варто запастися терпінням.