Пощастить і у фінансах, і в коханні: названо щасливчиків за знаком Зодіаку цього тижня

Читать на русском
Автор
1841
Успіх супроводжує трійку знаків
Успіх супроводжує трійку знаків. Фото pexels.com

Діви, Леви та Овни можуть очікувати чогось приємного у найближчі сім днів

Астрологи обіцяють вдалий тиждень з 18 по 24 вересня 2023 року деяким знакам Зодіаку. Трійці зодіакальних представників пощастить і в справах любові, й у матеріальних питаннях.

Найкращі гороскопи на найближчі дні, за словами астрологів, мають три знаки Зодіаку – Діва, Лев й Овен. Про це пише Your tango.

Діва

Зірки обіцяють вам вдалий тиждень. Астрологи радять провести більше часу з друзями чи навіть влаштувати святкову вечірку. Готуйтеся до продуктивних подій, буде багато спілкування. Віднайти баланс допоможуть дихальні практики. Гороскоп для Діви на сьогодні – на сайті.

Лев

Ви вступаєте у фінансово-прибуткову фазу, зазначають астрологи. Настав час збирати плоди ваших зусиль. Зірки принесуть вам цього тижня енергію удачі, використовуйте будь-які можливості. Гороскоп для Лева на сьогодні – на сайті.

Овен

Цього тижня у центрі уваги виявилося ваше особисте життя. Ви зможете просунутися вперед у ваших стосунках. Не бійтеся приймати сміливі рішення. Зірки на вашому боці, тож будь-який результат буде вдалим. Гороскоп для Овна на сьогодні – на сайті.

Раніше "Телеграф" розповідав, що обіцяє фінансовий гороскоп на жовтень. З грошима все буде гаразд у деяких знаків Зодіаку.