Осіннє рівнодення 2023: що готує подія кожному знаку Зодіаку дуже скоро

Читать на русском
Автор
21251
Осіннє рівнодення у 2023 році випадає на 23 вересня
Осіннє рівнодення у 2023 році випадає на 23 вересня. Фото Freepik

Дізнайтеся, що не можна робити цього особливого дня

Це не тільки перехід між сезонами, а момент магії, коли день і ніч рівні за тривалістю, і енергія світу відчувається з особливою силою. Осіннє рівнодення значною мірою визначає долю людей. У цьому впевнені астрологи.

2023 року осіннє рівнодення настане 23 вересня о 9:49 за київським часом, і з цього дня світловий день почне скорочуватися, а ніч — збільшуватись. У цей час необхідно проявити особливу обережність. Важливо приймати будь-які рішення лише після ретельного обмірковування, пише meta.

Що чекає на кожного знака Зодіаку в осіннє рівнодення: гороскоп за стихіями

Вогняні знаки — Овен, Лев, Стрілець

Їм належить вирішувати потенційні труднощі у своєму особистому житті. Загалом у цей період вони акцентуватимуть свою увагу виключно на аспекті романтичних стосунків. Астрологи радять готуватися до можливих переїздів, пошуку компромісів, несподіваних зустрічей та навіть розширення сім’ї.

Земні знаки — Телець, Діва, Козеріг

Осіннє рівнодення припіднесе їм давно бажане. Вони будуть прагнути до досягнення спокою і затишку, на них чекає потужний приплив енергії і можливість вирішити давні труднощі, які довго турбували. Астрологи радять позбутися старих і непотрібних речей, і створити місце для нових.

Повітряні знаки — Близнюки, Терези, Водолій

Вони мають потенціал досягти всіх своїх цілей та пишатися своїми досягненнями. Важливо не прогавити моменти натхнення, а краще використовувати їх для втілення креативних ідей. Варто проявити почуття гумору та продемонструвати свій світлий бік у суспільстві.

Водяні знаки — Рак, Скорпіон, Риби

Їм належить провести час вдома через нездужання, включаючи втому. Рекомендується приділити більше уваги відпочинку в затишній атмосфері. Приймати важливі рішення відразу після робочого дня не варто, краще зробити перерву для глибоких роздумів. Стережіться ризиків, але довіряйте своїй інтуїції.

Раніше ми розповідали, яким знакам Зодіаку світять кардинальні зміни у вересні. Вони стануть доленосним для трьох представників гороскопа.