У чотирьох знаків Зодіаку у жовтні розпочнеться біла смуга: хто ці щасливчики

Читать на русском
Автор
58016
Жовтень порадує змінами
Жовтень порадує змінами. Фото Freepik

Гороскоп для Терезів, Стрільця, Риб та Близнюків

Раніше ми розповідали, кому неймовірно пощастить наприкінці вересня. А у цих чотирьох знаків Зодіаку настане щаслива смуга наступного тижня. Якщо ви опинилися в їх числі, приготуйтеся до хвилі нових можливостей і нових починань.

Астрологи радять скористатися шансами, що випадуть на вашому шляху. Отже, розглянемо, хто вийде на смугу удачі на початку жовтня.

Терези (23 вересня — 22 жовтня)

Чекайте захоплюючих змін у різних сферах життя, особливо в любовних, романтичних та творчих справах. Дуже важливо триматися подалі від людей, які таять заздрість та образу. Будьте проникливими, щоб визначити справжніх шанувальників та доброзичливців у вашому колі. Ви випромінюватимете позитив, відбиваючи все навколо у прекрасному світлі. Здивуйте свого партнера приємними жестами і разом насолоджуйтесь задоволенням. Також небесні світила сприяють вашому професійному зростанню, прокладаючи шлях до нових можливостей.

Стрілець (22 листопада — 21 грудня)

Вам надається неймовірна можливість почати все заново та з новим прагненням втілювати свої цілі в життя. Всесвіт налаштований на вашу користь. Якщо ви у відносинах, у вас є шанс підняти їх на нову висоту — скористайтеся ним, щоб зміцнити ваш союз. Тим, хто самотній, варто довіритися космічному задуму, бо на вас чекають приємні сюрпризи. Несподівані зустрічі можуть перерости в історію кохання, про яке ви й подумати не могли. А професійний шлях набуває оборотів, що надихають, з яскравими перспективами.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Побалуйте себе довгоочікуваною перервою. Звільніться від тягаря, поповніть запаси енергії. Пристрасть та чуттєвість стають характерними рисами вашого любовного життя. Поставтеся до своїх відносин більш серйозно — якщо є проблеми, які давно вас пригнічують, вирішуйте їх без страху. Якщо ви самотні, зірки зійдуться, щоб залучити до вашого життя людину, яка розділятиме ваші інтереси та бажання. Використовуйте нові можливості в кар’єрі — зараз настав час вирішити завдання, які ви занадто довго відкладали.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Це час самопізнання та зростання. Зніміть вантаж із плечей і відновіть внутрішній баланс — це підживить вашу самооцінку. Застосуйте досвід минулих років на власному шляху самовдосконалення. Якщо ви у відносинах, вам із партнером світить насолода блаженними моментами, проведеними разом. Для тих, хто самотній, Всесвіт створює схему, щоб направити вас до людини, яку ви шукаєте. У професійній сфері на вас чекає успіх — ваші починання будуть вдалими, і ви можете встановити цінні зв’язки.

Раніше ми розповідали, кому зі знаків Зодіаку жовтень принесе великі гроші. Перевірте, чи ви увійшли до їх числа!