Цим трьом знакам Зодіаку у жовтні загрожує розлучення

Читать на русском
Автор
7551
Жовтень — час змін
Жовтень — час змін. Фото Freepik

Гороскоп для Риб, Тільця та Лева

Якщо наступного місяця у деяких знаків Зодіаку почнеться біла смуга, то представників цих трьох чекає вир бурхливих подій, які вразять їхнє царство любові до глибини душі. Іноді всіх зусиль, які ви спрямовуєте на підтримку та розвиток відносин, недостатньо.

Астрологи відзначають — щоб відносини процвітали в довгостроковій перспективі, обидві сторони повинні від щирого серця працювати над партнерством. І цілком природно, що пари іноді стикаються із перешкодами на своєму шляху.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Тільки ви можете по-справжньому відчути ту величезну напругу, яка виникла у ваших відносинах. І тільки ви зможете зрозуміти всю глибину емоцій, що виникнуть, коли вони дійдуть до свого неминучого завершення. Цей розділ вашого життя добігає кінця, але якимось дивним чином ви можете відчути, що цей перепочинок вам необхідний.

Чи справді ці стосунки приносять вам радість? Всесвіт дарує вам тверду рішучість зробити вирішальний крок і покласти край цим застійним стосункам. Це, безперечно, дуже сприятливий етап для вас. Навіть якщо здається, що ви стикаєтеся з величезним викликом, на горизонті вимальовується перспектива більш повноцінного та радісного життя. Читайте гороскоп для Риб на сьогодні на сайті.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Ви повністю усвідомлюєте ті неминучі кроки, які необхідно зробити, щоб нарешті вирішити болючі проблеми у ваших стосунках. Тягар відповідальності лягає на ваші плечі, навіть якщо це рішення завдає болю та викликає дискомфорт. Ваші стосунки давно нефункціональні та ви приходите до висновку, що далі так жити не можна. Розбиту чашку можна склеїти, але вона ніколи не стане новою. Цей період має велике значення для побудови "моста" у майбутнє, де ви можете продовжувати свій власний шлях з оновленим відчуттям мети. Дізнайтесь гороскоп для Тельця на сьогодні.

Лев (23 липня — 21 серпня)

Хоча припинення відносин є складною проблемою для будь-кого, настав час визнати, що ви гідні більшого. Космічна енергія супроводжуватиме вас весь цей місяць і ви відчуєте рішучий поштовх, який направить вас до потрібного рішення. Легкість, яку ви відчуєте, буде викликана тим, що ви вже досить витерпіли. Стають кришталево ясними багато речей, раніше оповитих туманом. Використовуйте цей досвід як цінний урок, який, безперечно, стане у пригоді у ваших майбутніх починаннях. Дивіться за посиланням гороскоп для Лева на сьогодні.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку найдовше не освідчуються в коханні. Цим людям справді складно вимовити ці три заповітні слова.