Ліквідація путіна або переворот у кремлі: астролог побачив розпад росії

Читать на русском
Автор
8927
Кривавий диктатор путін цей рік не переживе
Кривавий диктатор путін цей рік не переживе. Фото dialog.ua

За прогнозами Влада Росса, президент країни-агресорки не переживе поточний рік

Відомий український астролог Влад Росс розповів про тотальний програш росії, яка вдерлася в Україну та вбиває невинних людей. Він передбачив розпад країни-агресорки, а також смерть президента рф володимира путіна.

На своєму YouTube-каналі астролог заявив, що путін, ймовірно, не переживе поточний рік. У жовтні настане період затемнень, що може призвести до зміни влади у москві чи навіть до політичних переворотів.

Влад Росс також передбачив нещасливі події для росії і вказав на можливість політичного перевороту у жовтні-листопаді, після якого російська федерація може зіткнутися з можливим розпадом.

Нагадаємо, що український мольфар Макс Гордєєв передбачив ліквідацію міністра оборони рф сергія шойгу за провали на фронті. За його словами, путін "замовить" його, як це було з ватажком ПВК "Вагнер" євгеном пригожиним.

Раніше український астролог Альбіна Пономаренко розповіла про двійників, і навіть трійників президента росії володимира путіна. За її словами, справжнього голови кремля вже давно немає в живих.