Хочуть бути першими у всьому: астролог назвала три найбільш заздрісні знаки Зодіаку

Читать на русском
Автор
Деякі знаки Зодіаку більше схильні до заздрощів, ніж інші
Деякі знаки Зодіаку більше схильні до заздрощів, ніж інші. Фото pinterest.com

Такі люди хочуть у всьому бути першими та кращими, тому заздрять іншим, якщо в них щось не виходить.

Заздрощам піддаються майже всі люди, але вона може виявлятися по-різному. Хтось заздрить знаменитостям та успішним людям, а хтось не може спокійно жити через успіхи у відносинах та кар’єру людей з близького оточення.

Часто ступінь заздрості залежить від впливу зірок. Астролог Olga Stella розповіла про три знаки Зодіаку, які найбільше схильні до заздрощів.

Рак

Раки дуже емоційні знаки Зодіаку, вони можуть відчувати заздрість та інші негативні емоції, якщо почуваються недостатньо цінними чи зрозумілими. Вони можуть заздрити, якщо спостерігають картину, коли хтось отримує більше уваги, аніж вони самі.

Скорпіон

Скорпіони часто відчувають бажання бути найкращим, завжди і в усьому. Це дуже пристрасні та імпульсивні представники серед знаків Зодіаку. Якщо вони бачать, що хтось сягає вершин, які недоступні їм самим, то заздрість тут же їх накриває.

Стрілець

Стрільці — дуже спостережливі та аналітичні знаки Зодіаку. Вони здатні чітко бачити, чого та чи інша людина може досягти, потім порівнюють себе з іншими і, якщо не відповідають, то починають заздрити.

Раніше "Телеграф" розповідав про чотири знаки Зодіаку, життя яких змінить сонячне затемнення в жовтні. Деякі люди по-особливому відчують енергію затемнення.