Тікайте від них подалі: які знаки Зодіаку зовсім не підходять один одному

Читать на русском
Автор
1666
Конфлікт може бути зумовлений долею, вважають астрологи
Конфлікт може бути зумовлений долею, вважають астрологи. Фото Freepik

Гороскоп для трьох пар Зодіаку, які важко уживаються

Якщо ви знаходитеся в пошуку стосунків, то погляд на дату народження вашого потенційного партнера може врятувати вас від душевного болю у майбутньому. Адже й справді іноді створюється враження, що деякі знаки Зодіаку не підходять один одному — любовний гороскоп для Козерога, Водолія та Риб, який ми публікували нещодавно, говорить саме це.

Сьогодні ж розглянемо ще три пари знаків Зодіаку, яким може бути складно разом. Як зазначають астрологи, можливо, ви вирішите не витрачати час на когось, хто з вами не сумісний.

Овен та Рак

Овен – знак швидкого темпераменту, який радіє життю та процвітає у моменти хвилювання. Але це не стосується Раків, які є сентиментальними та вимагають більше часу, щоб зміцнити довіру. Романтика для Раків — витвір мистецтва, а Бог — у деталях. Це схоже на повільне кохання, яке з часом стає все сильнішим. На жаль, часто на той момент, коли Раки бувають готові до зв’язку, Овни вже дійшли висновку, що вони їм не цікаві, і йдуть далі.

Лев та Скорпіон

Левам потрібні супутники, які постійно готові віддавати та приймати кохання та відданість. На жаль, Скорпіони не є найкращими кандидатами на цю посаду, оскільки їхні емоції можуть бути надзвичайно бурхливими. Ці двоє є найсильнішою парою у своїх найкращих проявах. Але якщо Скорпіон поводиться як ревнивий маніпулятор і показує свою недовірливу сторону — зазвичай, це порушує гармонію в союзі з Левом.

Діва та Терези

Гострий розум Діви є одним із найпроникливіших у Зодіаку, і це випливає з їхньої непохитної правдивості. Вони не потребують "присипки цукровою пудрою" і зустрічають неприємності в житті чесно і з почуттям гумору. Однак Терези зазвичай віддають перевагу цій "солодкості". Вони романтики та оптимісти, які вважають, що практично всього можна досягти. Це може здаватися Дівам досить наївним. А Терези, своєю чергою, можуть сприймати Дів як величезних старих буркунів.

Як зазначають астрологи, характер людини за знаком Зодіаку не визначено на всі 100 відсотків. Поєднання якостей у вашому обранці обумовлене ще безліччю факторів, і ви можете працювати над вашими стосунками разом.

Раніше ми розповідали, яким знакам Зодіаку не можна довіряти секретів. Вони зовсім не вміють зберігати ні своїх, ні чужих таємниць — хто серед ваших знайомих підходить під цей опис?