Не знайдуть навіть могилу: відомий астролог передрік раптове зникнення путіна

Читать на русском
Автор
957
путін недовговічний
путін недовговічний. Фото Соцсети

За словами Влада Росса, найближчими місяцями диктатор просто "випарується"

Відомий український астролог Влад Росс розповів, що найближчими місяцями президентові країни-агресорки доведеться постати перед труднощами, і після смерті володимира путіна не буде відомим навіть місцезнаходження його могили.

Про це астролог поділився у коментарі виданню "Главред". Росс заявив, що кривавий диктатор у найближчі місяці просто "випарується".

"9-ий дім гороскопа Путіна говорить про те, що він вирушить далеко, зникне. Мабуть, ніхто не буде навіть знати, де знаходиться його могила, її просто не знайдуть. Путін випарується, розчиниться, його більше ніхто ніколи не побачить", - відзначив астроексперт.

Раніше український астролог Влад Росс передбачав розпад країни-агресорки, а також смерть президента росії володимира путіна. Жовтневий коридор затемнень, який закінчується 28 числа, може призвести до зміни влади у москві чи навіть до політичних переворотів.

Також ми писали, що відомий мольфар Макс Гордєєв розповів про путіна. За його словами, кривавий диктатор не вірить у перемогу росії. Все, що йому залишається, — знищити стільки, скільки він зможе.