Жовтнева повня переверне життя чотирьох знаків Зодіаку

Читать на русском
Автор
4423
Повня відбудеться 28 жовтня
Повня відбудеться 28 жовтня. Фото pexels.com

Ці зодіакальні представники особливо відчують енергію повного місяця

У суботу, 28 жовтня 2023 року о 23:24 за Києвом відбудеться повня. На думку астрологів, подія особливо вплине на чотирьох представників зодіакального кола.

У повню 28 жовтня зможуть позбутися всього старого і розпочати новий етап життя такі знаки Зодіаку, як Телець, Лев, Скорпіон та Водолій. Про це пише Bustle.

Телець

Зірки готують вам захопливі повороти. В пріоритет можуть вийти особисті питання. Тоді як проект, над яким ви працювали, може реалізуватися. Астрологи закликають вас до терпіння і нагадують, що життя складається із злетів та падінь. Прогноз показує, що скоро все налагодиться. Гороскоп для Тельця на сьогодні – на сайті.

Лев

Розташування зірок 28 жовтня вказує на те, що раптові зміни відкриють нові можливості на роботі. Вам можуть запропонувати нову роботу чи впливову посаду, яка дозволить опинитися у центрі уваги. Гороскоп для Лева на сьогодні – на сайті.

Скорпіон

У сезон повного Місяця астрологи закликають вас позбутися всього старого. Завершується тривалий період трансформації у вашому житті. Пора влаштувати повне емоційне та фізичне перезавантаження. Після відпочинку ваша амбітність вийде на новий рівень та допоможе продумати цілі на наступний рік. Гороскоп для Скорпіона на сьогодні – на сайті.

Водолій

У цей повний місяць ви можете відчути себе не у своїй тарілці. Астрологи радять дотримуватися порядку дня, це допоможе зберегти зосередженість. Якщо ви замислювалися про переїзд, то настав хороший момент для розгляду оголошень. Гороскоп для Водолія на сьогодні – на сайті.

Раніше "Телеграф" розповідав, кому астрологи обіцяють фінансовий успіх найближчими днями. Пощастить лише двом знакам Зодіаку.