Гороскоп Таро на листопад 2023: Близнюків чекає приниження, а Риб — гармонія

Читать на русском
Автор
14107
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на листопад 2023 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на листопад 2023 року. Фото pexels.com

Кінець осені буде непростим

Останній місяць осені у 2023 році багатьом принесе конфлікти, неприємності та депресивний настрій, проте в інших навпаки вдасться знайти гармонію та рівновагу у житті.

На це вказують карти Таро, які випали в розкладі на листопад 2023 року для всіх знаків Зодіаку.

Овен — Повішений

Ця карта говорить про людину, яка зреклася чогось меншого для більшого блага, щось переосмислила і стала мудрішою. Незабаром у Вас можуть змінитись цінності або статися інші зміни в житті.

Телець — перевернута Королева кубків

Листопад у Вас може ознаменуватися поганим настроєм та депресивним станом, буде схильність відвернутися від проблем та світу загалом за допомогою відходу в ілюзорний світ сп’яніння чи телебачення. "Заземліться", робіть щось руками і намагайтеся не заглиблюватись у погані думки.

Близнюки — П’ятірка мечів

Наступного місяця у Вас можуть статися конфлікти, сварки, відбутися щось підле чи принизливе. При цьому спрямоване воно може бути як проти Вас, так і Ви можете стати джерелом негативу. Серйозні справи краще відкласти.

Рак — Правосуддя

Це карта дії, спрямованої на надання життю рівноваги. Скоро Вам удасться знайти баланс між сферами свого життя. Також легко буде вчитися чогось нового.

Лев – перевернута Сила

У цьому положенні карта каже, що Ви можете бути і з собою не в ладі, і з іншими раді здійняти конфлікт. Постарайтеся тримати себе в вуздечку і не йти напролом, інакше ситуація може стати гіршою.

Діва — перевернута Верховна жриця

У листопаді у Вас можуть раптово спливти якісь проблеми, при цьому розум буде затьмарений, що тільки погіршить ситуацію. Постарайтеся менше виявляти емоції та не робити необдуманих вчинків.

Терези — перевернутий Король кубків

У цьому положенні карта попереджає, що незабаром Ви можете втратити щось, а також зустрітися з нечесністю, підступністю та обманом. Будьте обережні при спілкуванні найближчим часом, хтось у Вашому оточенні може носити маску.

Скорпіон — Сімка кубків

Незабаром Ви можете зануритися в ілюзії та зробити невірний вибір. Будьте обережні та не ризикуйте, якщо цього можна уникнути.

Стрілець — Королева жезлів

Це позитивна карта, яка обіцяє, що у Вас будуть сили та бажання йти до своїх цілей. Особливо вдалим місяць видасться на професійному фронті.

Козоріг — перевернутий Суд

Ця карта вказує, що у вашому житті можливо давно назріли зміни, але ви з якихось причин їм чините опір. Перегляньте свої життєві пріоритети, можливо насправді все ж таки варто вже щось змінити?

Водолій — П’ятірка пентаклів

Ще ця карта називається Владикою матеріальних негараздів, і вона попереджає про втрати. Ймовірніше маються на увазі втрати матеріального характеру, проте може йтися і про проблеми зі здоров’ям та у стосунках. Притримайте поки що довгострокові плани.

Риби — Двійка пентаклів

Ще ця карта називається Владика гармонійної зміни. Якщо останнім часом Вам було важко знаходити баланс між особистим життям, емоціями, роботою та іншими справами, найближчим часом це може хоч трохи, але змінитись.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, яка одна проста вправа може на 20% знизити ризик хвороб серця.