Повня та затемнення Місяця 28 жовтня поповнять гаманці двох знаків Зодіаку

Читать на русском
Автор
Місяць стане повним вже 28 жовтня
Місяць стане повним вже 28 жовтня. Фото freepik.com

Овни та Леви можуть готуватися до фінансових можливостей у сезон повного місяця

У суботу 28 жовтня 2023 року о 23:24 за Києвом відбудеться повня і затемнення Місяця. Сприятливим у матеріальному плані цей період стане для двох зодіакальних представників.

За словами астрологів, із грошима в це затемнення Місяця пощастить таким знакам Зодіаку – Овну та Леву. Люди, народжені під цими сузір’ями, можуть отримати чудові кар’єрні перспективи.

Овен

Місячне затемнення в повню 28 жовтня знаменує собою закінчення важливого розділу у вашому житті, особливо коли справа стосується фінансів, комфорту та безпеки, пише Stylecaster. У цей період проллється світло на все, чого ви досягли за останній рік. Розташування небесних тіл вказує на те, що з цього моменту і до кінця року ви будете благословенні достатком та можливостями. Астрологи радять не забувати про те, хто ви і на що здатні, забезпечувати себе самостійно й не прив’язуватися до чиєїсь допомоги. Гороскоп для Овна на сьогодні знайдете на нашому сайті.

Лев

Місячне затемнення цього місяця висуває на передній план теми влади, спадщини та репутації. Зірки обіцяють нові проекти й можливості для розвитку вашої кар’єри у період до кінця 2023 року. Однак астрологи закликають задуматися про те, що ви цінуєте, розставляйте пріоритети і пам’ятайте, що гроші — це лише засіб для досягнення мети. Гороскоп для Лева на сьогодні читайте на нашому сайті.

Раніше "Телеграф" розповідав, що жовтневий повний місяць переверне життя деяких людей. За словами астрологів, готуватися потрібно чотирьом знакам Зодіаку.