Рік Дракона принесе багатство чотирьом знакам китайського гороскопу

Читать на русском
Автор
82505
Дракон буде щедрим не до всіх
Дракон буде щедрим не до всіх. Фото Freepik

У 2024 році поповняться гаманці Кролика, Мавпи, Дракона та Собаки

Твариною 2024 року, відповідно до китайського гороскопа, стане Дерев’яний Дракон. Особливо прихильним покровитель виявиться у відношенні до чотирьох знаків.

За словами астрологів The Chinese Zodiac, грошовий гороскоп наступного року обіцяє багатство людям, народженим у роки Кролика, Мавпи, Дракона та Собаки. Розпочнеться рік Дракона 10 лютого.

Кролик

Цей знак східного гороскопа має чутливість, гострий інтелект і здатність до адаптації. У рік Дракона такі якості стануть запорукою успіху. Навички та таланти Кролика будуть затребувані у кар’єрі й допоможуть просунутися за службою. Удача чекає на вас в інвестиціях та ділових починаннях.

Мавпа

Креативний і розумний знак зможе показати свої здібності та реалізувати в рік Дракона найсміливіші амбіції. Фортуна супроводжуватиме вас навіть в азартних іграх і лотереях.

Дракон

Знак, відомий силою та харизмою, вміє досягати успіху й втілювати свої мрії у життя. Ділові підприємства та інвестиції Дракона процвітатимуть. Є всі шанси прокласти шлях до фінансового зростання і стабільності.

Собака

Відданість і справедливість допоможуть цьому знаку побачити плоди своєї праці в рік Дракона. Тяжка робота та невпинні зусилля принесуть позитивні результати як у кар’єрі, так і в особистих стосунках. Ваші фінанси зростуть.

Раніше "Телеграф" розповідав, яким знакам Зодіаку астрологи обіцяють кохання у 2024 році. З’явиться шанс знайти свою другу половинку.