Любовний гороскоп Таро на листопад: Терезів чекає буря пристрасті, а Водоліїв — аб’юз

Читать на русском
Автор
5677
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на листопад 2023 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на листопад 2023 року. Фото pexels.com

Для багатьох кінець осені буде вдалим у амурних справах

Листопад у 2023 році в багатьох не обійдеться без сварок, конфліктів та маніпуляцій, проте інші в цей час навпаки зможуть зустріти кохання або перевести відносини на новий рівень.

На це вказують карти Таро, які випали у любовному розкладі від "Телеграфу" на листопад 2023 року.

Читайте також:

Ось які карти випали цього разу у любовному розкладі:

Овен — Вісімка кубків

У листопаді Вам загрожують зміни, ймовірніше за все негативні. Можливо, почуття згаснуть, захочеться нового, або просто доведеться переїхати і розірвати стосунки.

Телець — Маг

Ця карта каже, що у листопаді Ваші відносини активно розвиватимуться, настане час для дій. У одиноких Тельців з’являться сили та бажання ходити на заходи та шукати собі пару.

Близнюки — Десятка пентаклів

Ця карта обіцяє, що Ви отримаєте максимум із відносин, розвиватиметеся, насолоджуватиметеся життям і зростатимете як особистості разом із партнером. Головне цінуйте його за це і не будьте егоїстичні, і надалі справа може дійти до шлюбу.

Рак — перевернутий Місяць

Можливо, Ваше особисте життя пережило непростий час, проте цьому настав кінець, — у перевернутому вигляді карта Місяць обіцяє позитивні зміни і що щире кохання та турбота подолають сум’яття та самообман.

Лев — Четвірка мечів

Це карта інертності та відсутності інтересу. У листопаді Вам не буде цікава протилежна стать, не буде бажання знайомитися, а у тих Левів, що вже перебувають у відносинах, настане період охолодження почуттів.

Діва — Трійка кубків

У листопаді Ваші стосунки можуть стати міцнішими, зв’язок із просто емоційного перейде в кармічний, можлива пропозицію або бажана вагітність.

Терези — Лицар жезлів

Ця карта пророкує Терезам бурхливі пристрасті в листопаді. Одинокі представники цього знака можуть зустріти собі пару, тоді як ті, що вже у відносинах, наполегливо працюватимуть для їх поліпшення.

Скорпіон — П’ятірка кубків

Це непроста карта в любовних розкладах, яка каже, що настав тяжкий період мук і болю, у відносинах можуть бути серйозні зміни або навіть розрив, тоді як самотні Скорпіони будуть поглинені минулими ранами.

Стрілець — перевернута Королева кубків

У цьому положенні карта попереджає, що Ви найближчим часом можете почуватися самотньо, навіть якщо перебуватимете у відносинах. До того ж, мабуть, будуть маніпуляції в парі, — при цьому вони можуть бути як спрямовані проти Вас, так і виходити від Вас самих. Можливо, так станеться через Вашу неготовність відкритися партнеру.

Козоріг — перевернута Імператриця

У цьому положенні карта попереджає, що в листопаді Вас у відносинах можуть придушувати і опускати, через що страждатиме самооцінка та настрій. У самотніх Козорогів може також з’явитися занадто владний партнер.

Водолій — Вісімка мечів

Ця карта символізує загиблих у бою. Самотні Водолії бігатимуть по колу, страждаючи від невпевненості та болючого минулого досвіду, тоді як Водоліїв у стосунках чекає аб’юз та надмірна самопожертва.

Риби — перевернутий Туз кубків

Якщо Ви самотні, то такими залишитеся, оскільки самі не підпускаєте до себе протилежну стать. Риб у відносинах чекає криза і переломний момент, — можливо, це буде перехід на глибший рівень розуміння в парі.