Гороскоп на 18 грудня: Терезам потрібно бути максимум обережними, а Скорпіонам відправитися у подорож

Автор

18 грудня 2019 року знаків очікуть хвилюючі емоції та приємні сімейні зустрічі.

Овен (20 березень – 20 квітень)

Гороскоп на 18 грудня 2019 для Овнів

Не забувайте дякувати тим, кому ви що-небудь зобов'язані. Велика ймовірність, що в цей день ваша допомога і підтримка знадобиться близькій людині, так що залишайтеся у всеозброєнні. Будьте готові до того, що від вас буде потрібно приймати непрості рішення щодо чужого життя, тому ретельно продумувати кожен свій вчинок.

Тілець (20 квітень – 20 травень)

Гороскоп на 18 грудня 2019 для Тельців

Оточуючі можуть спробувати поставити вас перед вибором, так що будьте готові приймати серйозні рішення, керуючись власним чуттям. Не бійтеся довіритися інтуїції. Друга половина дня може ознаменуватися неприємними конфліктами з близькими людьми. Щоб цього уникнути, зберігайте граничного спокою.

Близнюки (20 травень – 22 червень)

Гороскоп на 18 грудня 2019 для Близнюків

Вам доведеться зіткнутися з людиною, яка буде грати далеко не останню роль у вашому майбутньому. Не варто йти на поводу у обставин. Позначте для себе головні пріоритети в ситуації, що склалася і сміливо пропонуйте свої ідеї. Ви будете приємно здивовані відгукам, які отримані від оточуючих.

Рак (22 червень – 22 липень)

Гороскоп на 18 грудня 2019 для Раків

Хороший день для того, щоб пройтися по магазинах і побалувати себе новою покупкою. Однак, уважно поставтеся до якості купується речі, оскільки, цілком можливо, що вас спробують обдурити. Увечері не варто залишатися вдома. Відправляйтеся в гості до друзів або родичів, - це буде відмінне завершення дня.

Лев (24 липня – 27 серпня)

Гороскоп на 18 грудня 2019 для Лева

Досить імовірно, що в цей день вас чекатиме зустріч з давніми знайомими. Можливо, це буде колишній однокашник, а може і перше кохання. Постарайтеся не приймати випадковості занадто близько до серця і не робіть поспішних висновків. Для того, щоб робити які-небудь відповідальні кроки в особистому житті, час ще не настав.

Діва (27 серпня – 29 вересня)

Гороскоп на 18 грудня 2019 для Дів

Досить непросто в цей день буде зрозуміти причини того чи іншого вчинку коханої людини. Постарайтеся просто відпустити ситуацію і надайте подіям можливість розвиватися самостійно. Не слід намагатися чинитися тиск на чужу діяльність. Позитивного результату ви не отримаєте.

Терези (29 вересня – 24 жовтня)

Гороскоп на 18 грудня 2019 для Терезів

У цей день зірки застерігають вас, що слід бути гранично обережним у всьому, що так чи інакше буде стосуватися грошей. Постарайтеся не тримати при собі великі суми, оскільки велика ймовірність або все витратити, або втратити.

Скорпіон (29 жовтня – 22 листопада)

Гороскоп на 18 грудня 2019 для Скорпіонів

Найбільш вдалий час, щоб відправитися в невелику подорож. Спробуйте привнести в своє життя різноманітність і деяку нестабільність, якщо в останні дні вам хотілося пригод. У вас з'явиться відмінний шанс не тільки прекрасно провести час і повеселитися, а й розслабитися в компанії найближчих людей.

Стрілець (24 листопада – 20 грудня)

Гороскоп на 18 грудня 2019 для Стрільців

Всі ваші вчинки сьогодні будуть залежати безпосередньо від настрою, тому постарайтеся зберегти його в позитивному ключі хоча б в першій половині дня. В іншому випадку на вашу голову обрушиться величезна кількість усіляких клопотів в купе з невдоволенням оточуючих.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Гороскоп на 18 грудня 2019 для Козерогів

Не варто в цей день дуже довго роздумувати над прийняттям того чи того рішення. Логіка не всесильна і іноді все ж варто довіряти своїй інтуїції. Абсолютно вірних рішень не існує. Будь-яка відповідь містить ту чи іншу частку похибки. Так що не потрібно ламати голову і даремно витрачати час.

Водолій (20 січня – 20 лютого)

Гороскоп на 18 грудня 2019 для Водоліїв

Хороший день для того, щоб провести його в тихому сімейному колі. Постарайтеся вирішити всі важливі і спірні питання в першій половині дня, щоб увечері повністю присвятити себе відпочинку серед найближчих людей. Від вечірніх прогулянок краще утриматися, як і від бесід з незнайомими людьми.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Гороскоп на 18 грудня 2019 для Риб

Найбільш вдалий час, щоб внести в своє життя трохи різноманітності. Постарайтеся перетворити свій звичайний розпорядок. Можливо, це хороший момент, щоб знайти для себе якесь нове заняття чи хобі. Вечір необхідно провести в родинному колі. Активних справ, по можливості, в другій половині дня планувати не варто.