Гороскоп на 20 грудня: яка п'ятниця очікує кожного знака

Автор
Гороскоп на 20 грудня: яка п'ятниця очікує кожного знака

Радимо всім знакам готуватися до останнього робочого дня у тижні, тому що зірки кажуть, що буде гаряче.

Овен (20 лютого-20 березня)

Сьогодні ніщо не зможе зіпсувати ваш настрій. Тільки нікому про це не кажіть - не дай Бог, почнуть перевіряти.

Телець (20 квітня-20 травня)

Те, що сьогодні може здатися закінченням, є, швидше за все, лише переходом на черговий етап. У вас повинні з'явитися нові перспективи.

Близнюки (20 травня-22 червня)

Рак (22 червня-22 липня)

Сьогодні вам не варто пред'являти будь-які претензії до кого б то не було. Вам із задоволенням пояснять їх необгрунтованість, доведеться вибачатися.

Лев (24 липня-27 серпня)

Сьогодні вашим завданням буде натхнення всіх і вся на різноманітні подвиги. Тільки не приймайте в них участі особисто. Ваша справа - віддавати розпорядження.

Діва (27 серпня-29 вересня)

Сьогодні ви можете відчути гострий голод по частині сприйняття прекрасного. Його краще втамувати відразу, бо в запущених формах він може приймати досить неприємні форми.

Терези (29 вересня-24 жовтня)

Скорпіон (24 жовтня-22 листопада)

Стрілець (24 листопада-22 грудня)

Будьте уважні, сьогодні вам представиться вельми зручна можливість трохи поліпшити своє становище. Але її треба зауважити, сама в руки не дасться.

Козеріг (22 грудня-20 січня)

Сьогодні ви будете дивитися на давно знайомі речі зовсім іншим поглядом. Те, що раніше здавалося складним, виявиться очевидним. Справа за вашим рішенням.

Водолій (20 січня-18 лютого)

Сьогодні в вас особливо сильно буде відчуття ліктя. Ви зможете без проблем влитися в будь-який колектив і приєднатися до будь-якого роду діяльності. Однак стати ініціатором чогось самому вам буде складно.

Риби (20 лютого-20 березня)

Вам слід перевірити, чи не завалялися де-небудь неоплачені рахунки і тому подібні неприємності. Постарайтеся закінчити сьогодні всі, що тільки можна, не залишайте нічого на завтрашній день.

Топ-10 найбільш високооплачуваних YouTube-блогерів за версією Forbes