Гороскоп на сьогодні 11 лютого: Тельцям сприяє грошова удача, а Левам потрібно відволіктися від побуту

Автор
Гороскоп на сьогодні 11 лютого: Тельцям сприяє грошова удача, а Левам потрібно відволіктися від побуту

Гороскоп на сьогодні, 11 лютого 2020 року, передбачає насичений подіями день.

Овен (20 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 11 лютого 2020 для Овнів

 В цілому у вас не повинно бути проблем зі здоров'ям. Але можуть проявитися спадкові захворювання, а також хвороби внаслідок нервових перевантажень. Найбільш уразливі для цього травна, лімфатична і серцево судинна системи. Травми найімовірніше отримати на транспорті.

 Телець (20 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 11 лютого 2020 для Тельців

Цей період схиляє до азарту, підвищуючи інтерес до лотерей, ігор, конкурсів, акцій з подарунками і іншим подібним способам отримання матеріальних благ без зусиль. Можливо, комусь пощастить, але особливо сподіватися на це не варто, тим більше робити це головною метою. Грошова удача в основному сприяє не азартна авантюристам, а людям з аналітичним складом розуму, які до того ж добре розбираються у фінансових і економічних питаннях.

 Близнюки (20 травня - 22 червня)

Гороскоп на 11 лютого 2020 для Близнюків

Вашу увагу буде направлено на вирішення фінансових питань. Це сприятливий час для торгівлі, купівлі-продажу. Ви можете зробити вдалі покупки, наприклад придбати гарні речі для дому. Робота в цей час обіцяє бути вигідною. Ті, представники знака які хочуть просунутися службовими сходами, можуть використовувати цей період, щоб встановити довірчі відносини зі старшими за посадою. Також це вдалий час для вдосконалення творчих навичок і майстерності.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 11 лютого 2020 для Раків

Сильна концентрація на матеріальних питаннях може відняти у вас спокій. Ваша матеріальна стурбованість спрямована на майбутнє, не виключено, що вас чекають великі витрати в майбутньому або є неоплачені борги. Для покупок поганий день, куплена річ може виявитися з дефектом. Поламану техніку краще ремонтувати, а не міняти на нову.

Лев (26 липня - 27 серпня)

Гороскоп на 11 лютого 2020 для Лева

Пора вже переходити від слів до справи, Левам варто по максимуму зосередитися на своїй роботі, щоб заробити на подарунки близьким людям. Навколишні будуть розповідати вам свої проблеми, не хаміте, краще проявіть співчуття. Варто поговорити з партнером по шлюбу і обговорити проблеми в стосунках, які доведеться вирішити найближчим часом. Вам терміново необхідно відволіктися від побуту, вирушайте в кіно, театр, кафе. Найголовніше - не сидіти вдома, це вам зараз протипоказано.

Діва (27 серпня - 29 вересня)

Гороскоп на 11 лютого 2020 для Дів 

Дівам пора відкривати для себе нові горизонти умінь і знань, все буде складатися сприятливо. Удача на вашому боці і на особистому фронті очікується захоплююча пригода, висока ймовірність, познайомитися в інтернеті, з майбутньою другою половинкою. Вечір може засмутити вас до глибини душі, ви інакше подивіться на своїх друзів, плани будуть зірвані, доведеться відправитися сумувати додому. З іншого боку, цю ситуацію можна розглядати в позитивному ключі, вам вдасться, розібратися, хто ворог, а хто друг.

Терези (29 вересня - 26 жовтня)

Гороскоп на 11 лютого 2020 для Терезів

На роботі вас чекає довгоочікуване заохочення і премія від начальника. З іншого боку, якщо ви давно мріяли поміняти роботу, але все ніяк не наважувалися це зробити - слід відправитися на її пошуки. Терезам не вистачає впевненості в собі, і вони не знають, де її брати. Саме час знайти джерело натхнення, який дозволить перевернути гори.

Скорпіон (29 жовтня - 22 листопада)

Гороскоп на 11 лютого 2020 для Скорпіонів 

Зірки радять уникати подорожей і пересувань по місту в першій половині дня. Скорпіони звикли вести себе безтурботно, слід бути більш обачними, уважно дивитися по сторонах. Рівень доходів зросте, можете сміливо витрачати гроші на речі, про які так давно мріяли. Купідон пропонує відправитися на побачення з новими претендентами на вашу руку і серце. Цей день - сприятливий час для побачень, походів в кіно і зустрічей з друзями.

Стрілець (26 листопада - 21 грудня) 

Гороскоп на 11 лютого 2020 для Стрільців

Це гарний час для творчої, наукової, спортивної, освітньої діяльності. Якщо ви планували написати книгу, картину або зайнятися іншим видом творчої активності, то зараз настає відповідний момент. Атмосфера цього дня допоможе розширити ваші горизонти. Займіться самоосвітою - вивчення інших культур в цей час може принести вам і задоволення, і користь. Найкраще, якщо ви зробите це за допомогою подорожі. Для далеких поїздок цей період сприятливий.

 Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 11 лютого 2020 для Козерогів

Життєстійкість у вас висока, хоча енергійність і рухливість дещо знижена, вразлива кісткова система. Потрібно збалансоване харчування, так як на здоров'я може відбитися дефіцит вітамінів і мінеральних речовин, можуть бути травми кісток, загострення хронічних хвороб. Неуважність на початку дня може вести до травм.

Водолій (20 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 11 лютого 2020 для Водоліїв

Велика роль випадковостей і в усьому, що стосується вашої роботи і фінансів. Якщо ви працюєте на інших, то все залежить не від вашої праці, а від можливостей роботодавця. Якщо у вас свій бізнес, і там можуть не залежать від вас обставини поміняти ваші плани. Правда, вплив не завжди буде негативним, можуть бути і матеріальні сюрпризи.

Риби (20 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 11 лютого 2020 для Риб

Період, що змушує ставити перед собою великі цілі, в тому числі матеріальні. Але реалізувати їх буде нелегко, ситуація багато в чому статична, в'язка, яка змушує постійно стикатися з повторюваними проблемами. Добре наводити порядок у фінансових справах на роботі і вдома, розрахувати бюджет, проаналізувати витрати, розібратися, які витрати потрібні, а які ні. Найризикованіший в фінансовому плані день.