Гороскоп на сьогодні 12 лютого: Скорпіонів чекають радісні звістки, а потрібно знайти час для відпочинку

Автор
Гороскоп на сьогодні 12 лютого: Скорпіонів чекають радісні звістки, а потрібно знайти час для відпочинку

Гороскоп на сьогодні, 12 лютого 2020 року, передбачає мінливий день.

Овен (20 березня - 20 квітня) 

Гороскоп на 12 лютого 2020 для Овнів

В даний період вам потрібно уважно стежити за безпекою і здоров'ям. Великий ризик інфекційних захворювань. Бережіть вуха, горло, шию. Якщо відчуєте неприємні симптоми, не відкладайте лікування - краще самостійно зверніться до лікаря. Це гарний час для осягнення секретів, вивчення таємних наук. Ви можете зрозуміти або відчути те, що недоступно іншим. Деякі представники цього знака в цей день можуть відчути прилив активності, але необережні рухи в цей період здатні привести до травми.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 12 лютого 2020 для Тельців

Бережіть печінку і нирки, уникайте надмірностей у їжі і пиття, великої кількості смаженого, жирного, копченого, солоного. Травм і раптовим захворюванням схильна область стегон і тазу, можливі травми голови, запалення сідничного нерва або невралгічні болю в тазостегнових суглобах. Стан нервової системи може позначитися на фізичному самопочутті, багато хвороб є результатом стресів або застуд.

Близнюки (20 травня - 22 червня)

Гороскоп на 12 лютого 2020 для Близнюків

Для багатьох представників цього знака зодіаку головною темою цього періоду можуть стати любовні відносини. Зараз ви можете закохатися або налагодити вже існуючий зв'язок. У цей період у вас є можливість істотно розширити сферу своїх контактів, не тільки особистих, а й ділових. Що стосується романтичних спілок, то, незважаючи на велику кількість позитивних вказівок, можливі і певні складнощі, наприклад деяка неясність або туманність в стосунках.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 12 лютого 2020 для Раків

Можлива інтенсивна витрата енергії, перенапруження фізичне і психічне. Вразлива нервова система, яка відтворює сфера і пряма кишка, можливі простудні захворювання, порушення травлення, запальні процеси в суглобах, шкірні хвороби. Слід уникати паління і простуд, так як дихальна система погано реагує на нечистий і занадто холодне повітря. Травмоопасность невисока, тілесні ушкодження можна отримати в бійці або під час спортивних змагань.

Лев (26 липня - 27 серпня)

Гороскоп на 12 лютого 2020 для Лева

Слабкий настрій на матеріальну сферу, тому зберегти і примножити кошти буде важко. Користь може принести інтелектуальна діяльність, більше пов'язана з дослідженнями, ніж з викладанням. Це несприятливий час в областях, де потрібні часті контакти з людьми. Ділові поїздки можуть бути невдалими через прикрі випадковості, помилок, затримок. Можливі фінансові труднощі.

Діва (27 серпня - 29 вересня)

Гороскоп на 12 лютого 2020 для Дів

Ймовірно, ви зіткнетеся з великою кількістю роботи. З одного боку, це може бути дуже вигідним. З іншого боку, надмірна завантаженість може привести до перенапруження і поганого самопочуття. Для медичних і косметологічних процедур це відповідний період. Начальникам в цей час буде простіше знайти контакт з підлеглими. Деякі з представників цього знака можуть відчути симпатію до людини, з яким їх об'єднують ділові, робочі відносини. Не виключений роман з колегою.

Терези (29 вересня - 26 жовтня)

Гороскоп на 12 лютого 2020 для Терезів

Сьогодні у вас уразливі нирки, сечовий міхур, при патології необхідна дієта і профілактичні заходи. Потрібні помірні фізичні навантаження, шкідливий недолік руху, як і надлишкове фізичне напруження. Захворювання частіше пов'язані з неумеренностью і необережністю. Можливі випадкові травми під час роботи.

Скорпіон (29 жовтня - 22 листопада)

Гороскоп на 12 лютого 2020 для Скорпіонів

Танцюйте - зірки прислали вам лист. Скорпіони раз у раз будуть отримувати радісні звістки, пов'язані з фінансами. Можливі виграші в лотерею, або перемоги в конкурсах - головне, вірити в свою удачу, і діяти, не звертаючи уваги на недовірливих друзів і скептичні колег. Розташування планет посприяє висновку вигідних угод, і підписання перспективних контрактів.

Стрілець (26 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 12 лютого 2020 для Стрільців

Ви абсолютно розучилися відпочивати і розслаблятися - зірки рекомендують змінити ситуацію, і знайти час для себе, для друзів і для родичів. Правда, ділові партнери в цей лютневий день мають іншу думку - все ніби змовилися завалювати Стрільців справами і цікавими завданнями. Якщо совість не дозволяє забути про роботу, спробуйте внести в професійне життя нотку творчості, можливо, ваші ідеї виявляться перспективними.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 12 лютого 2020 для Козерогів

Відкиньте сумніви, і рухайтеся до мети - саме з таким напуттям вирішили звернутися зірки до Козерогам. Ситуація в професійній сфері в цей період вирівняється, і Козероги зуміють розібратися з проблемами, що заважають рухатися вперед. Намагайтеся уникати спілкування зі сварливі колегами - з скандалістами вам не по дорозі. Сховатися від шанувальників не вдасться - від залицяльників НЕ буде відбою. Спробуйте викроїти час і на домочадців - навіть зимові забави без вас здаються нудними і нецікавими.

Водолій (20 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 12 лютого 2020 для Водоліїв

Захоплюються і імпульсивним Водоліям в цей день слід триматися подалі від авантюристів. Ваша інтуїція не помиляється, але іноді внутрішній голос працює зі збоями - намагайтеся не приймати важливих рішень. У сфері любовних взаємин небезпек не очікується, однак ситуація в особистому житті Скорпіонів стане дещо загадковою, і навіть таємничою.

Риби (20 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 12 лютого 2020 для Риб

Проявляйте ініціативу, адже в цей час важливо бути активними, і не скромничати. Професійні проблеми будуть вирішуватися швидко, і ефективно - Рибам потрібно лише не втрачати контроль над ситуацією, і частіше радитися з впливовими друзями. Спілкування з діловими партнерами перейде на новий рівень - до вас почнуть прислухатися, і Риби можуть сподіватися на підвищення в посаді.