Гороскоп на сьогодні 13 лютого: Тельцям потрібно бути обережніше, а Дівам наповнити життя розвагами

Автор
Гороскоп на сьогодні 13 лютого: Тельцям потрібно бути обережніше, а Дівам наповнити життя розвагами

Гороскоп на 13 лютого для всіх знаків зодіаку.

Овен (20 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 13 лютого 2020 для Овнів

Подумайте про зміну діяльності - Овнів чекає багато цікавих пропозицій про підробіток. Прощатися з колегами і босом зірки не радять, але придивитися до нової посади, або до діяльності на дому буде корисно. Вибір за вами, і якщо врахувати неймовірну працездатність Овнів, то ви зможете поєднати і основну роботу, і творчі захоплення.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 13 лютого 2020 для Тельців

У вашому житті все буде йти по чітким сценарієм - деякі Тельці занудьгують, і захочуть змінити ситуацію. Будьте обережнішими, в зараз активізуються конкуренти, які мріють зіпсувати вашу репутацію. Намагайтеся більше слухати, ніж говорити - можливо, це допоможе зберегти важливу інформацію в таємниці, і не стати об'єктом пліток. На любовному фронті все непогано, але Тельців чекає багато спокус. Вирішувати, звісно, вам, проте зірки радять не забувати про обранця - половинка все помічає, і грайливий і легковажний настрій Тельців партнерові не до душі.

Близнюки (20 травня - 22 червня)

Гороскоп на 13 лютого 2020 для Близнюків

У цей день Близнюки зможуть здійснити багато планів, але за однієї умови - не намагайтеся йти напролом, і вчіться знаходити обхідні шляхи. Зірки радять звернути увагу на настрій деяких ділових партнерів - у ваших компаньйонів теж бувають проблеми, і вони не завжди пов'язані з роботою і зобов'язаннями. Поспіх в любовній сфері вам не знадобиться - шанувальники і так у ваших ніг, і ви почуєте багато компліментів, можливо, Близнюкам натякнуть про похід в загс.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 13 лютого 2020 для Раків

Не створюйте проблем на рівному місці - ви занадто сприйнятливі до критики, і панікуєте через дурниці. Зірки запевняють, що ситуація під контролем, важливо лише частіше довіряти інтуїції, і не скидати з рахунків свій професіоналізм - Раки незамінні, і в цей день вас підтримають всі, починаючи від колег, і закінчуючи конкурентами. В особистому житті все прекрасно, відносини з обранцем можуть стати майже ідеальними.

Лев (26 липня - 27 серпня)

Гороскоп на 13 февраля 2020 для Львов

Ваша авантюрная натура то и дело будет толкать на сумасбродные поступки – Львы сегодня превзойдут сами себя. Старайтесь не шокировать руководство, и деловых партнеров – звезды советуют быть сдержаннее и серьезнее. Результативность и эффективность профессиональной деятельности будет зависеть от настроя Львов – проявите свои лучшие качества, такие как ответственность и умение принимать решения в сложных ситуациях.

Дева (27 августа – 29 сентября)

Гороскоп на 13 лютого 2020 для Дів

Зірки пророкують насичений, яскравий і веселий день - в цей період Діви зуміють розібратися зі справами, і наповнити життя спілкуванням і розвагами. Не упускайте можливості налагодити відносини з товаришами по службі, і намагайтеся не відмовлятися від пропозицій колег - відвідуйте корпоративні заходи, і не соромтеся ділитися своїми ідеями. Можуть підтвердитися ваші здогадки, пов'язані з деякими незрозумілими моментами в бізнесі, але перед тим, як озвучувати свої припущення, постарайтеся все ретельно і детально проаналізувати.

Терези (29 вересня - 26 жовтня)

Гороскоп на 13 лютого 2020 для Терезів

Не зраджувати меланхолії, і не сваріть себе за дрібні промахи і помилки - сьогодні багато залежить від правильного настрою. Будьте на позитиві, і не звертайте уваги на сторонні перешкоди - будь то підступи конкурентів, або заздрість колег. Терезам бажано відмовитися від угод і важливих контрактів, так як є ймовірність, що процес розтягнеться на невизначений термін.

Скорпіон (29 жовтня - 22 листопада)

Гороскоп на 13 лютого 2020 для Скорпіонів

Пам'ятайте про те, що ваші інтереси повинні стояти на першому місці - з таким настроєм всі проблеми даного періоду будуть вирішуватися швидко, і ефективно. Але не відмовляйте в допомозі друзям і колегам - ваші поради безцінні, по крайней мере, так думають всі знайомі. Постарайтеся розібратися з фінансовими і майновими питаннями - в цю добу вам не доведеться спілкуватися з бюрократами, і витрачати час на безглузде збирання папірців.

Стрілець (26 листопада - 20 грудня)

Гороскоп на 13 лютого 2020 для Стрільців

Сьогодні Стрільці стануть прикладом для наслідування - ваш професіоналізм на висоті, і навіть заздрісні колеги визнають той факт, що ви незамінні. Зірки обіцяють, що у деяких з вас з'являться підопічні - не скупіться, діліться досвідом зі стажерами, і начальник зуміє вам віддячити. На любовному фронті обстановка загостриться - намагайтеся поступатися, не переходьте на особистості, і вчіться прислухатися до бажань партнера.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 13 лютого 2020 для Козерогів

Не намагайтеся виправдати своє небажання займатися справами - краще позбудьтеся від ліні, і скоріше прийміть за роботу. В даний час вітається активна позиція - чим більше ви зробите, тим ефектніше буде результат. Але і перепрацьовувати Козерогам не потрібно - якщо в двох словах, то знайдете золоту середину, і період пройде зі знаком плюс. Для любовних пригод бажано вибрати нейтральну територію - нехай голова болить у ваших шанувальників, а ви знайдіть час для походу по магазинах, і оновлення гардеробу.

Водолій (20 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 13 лютого 2020 для Водоліїв

Остерігайтеся людей, які використовують вас у своїх цілях - спробуйте обчислити маніпуляторів, і постарайтеся припинити з ними всіляке спілкування. В цілому цей час пройде непогано, ви зможете реалізувати творчі плани, і приступити до роботи над давно виношуваним проектом. В сумнівні угоди краще не вплутуватися. А ось налагодити відносини з родичами, і помиритися з шанувальниками Водолії зможуть без особливих зусиль. Головне, поставити мету, а далі все піде як по маслу.

Риби (20 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 13 лютого 2020 для Риб

Фортуна заграє з Рибами - то угоду вигідну підкине, то контракт перспективний піднесе. Користуйтеся можливостями, що відкрилися, і цей день стане яскравим і незабутнім. Будь-яка колективна діяльність буде успішною, але Риби, які воліють працювати в поодинці, теж не залишаться без приємних сюрпризів. Особисте життя порадує стабільністю.