Гороскоп на 15 лютого: Тельцям потрібно урізноманітнити своє життя, а Ракам - не звертати увагу на плітки

Автор
Гороскоп на 15 лютого: Тельцям потрібно урізноманітнити своє життя, а Ракам - не звертати увагу на плітки

Місяць в Скорпіоні допоможе зберігати витримку і дотримуватися таємниці. Можлива інертність, заглибленість в почуття або внутрішні процеси, втрата енергії та азарту. У настрої можуть переважати недовіру, цинізм і скепсис.

Овен (20 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 15 лютого 2020 для Овнів

Вчіться зберігати чужі секрети - в цей день з вами почнуть ділитися таємницями навіть малознайомі люди. Справа в вашому дружелюбність - ви здатні вникнути в проблеми, і щиро цікавитеся життям оточуючих. Але намагайтеся не забувати і про власні потреби і бажання - в цей зимовий період, успіх в будь-якій діяльності буде залежати від вашої активності. Інтуїцію теж не скидайте з рахунків - у багатьох Овнів несподівано виявляться екстрасенсорні здібності, і ви зможете прорахувати ситуацію на кілька кроків вперед.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 15 лютого 2020 для Тельців

Якщо ви довгий час відкладали щось на потім, то зараз всі ці незавершені справи постануть перед вами у вигляді гострої необхідності змін. Вам буде досить-таки складно знову уникнути відповідальності, так що наберіться сил і терпіння. Спробуйте внести в своє життя трохи різноманітності.