Гороскоп на сьогодні 17 лютого: Овнів чекає важлива зустріч, а Левам потрібно більше часу приділити рідним

Автор
Гороскоп на сьогодні 17 лютого: Овнів чекає важлива зустріч, а Левам потрібно більше часу приділити рідним

Гороскоп на сьогодні, 17 лютого 2020 року, передбачає день, в який варто відмовитися від авантюр.

Овен (21 березня - 19 квітня)

Гороскоп на 17 лютого 2020 для Овнів

Гороскоп на 17 лютого 2020 для Овнів Цей день буде складним для ледарів і скигліїв - в словнику Овнів немає таких слів, і весь період ви будете почувати себе чудово. Головне, прийміть себе з усіма плюсами і мінусами - бути ідеальними нестерпно нудно. Грошовими питаннями найкраще займатися в другій половині дня - фортуна буде прихильною, і багато угод виявляться вигідними. Увечері Овнів чекає важлива зустріч, і ви повинні відповідати ситуації.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 17 лютого 2020 для Тельців

Не упускайте шансів, які подарує цей час - Тельців чекає маса цікавих пропозицій від ділових партнерів. Також цей період хороший для творчої діяльності. Не переборщити з рекламою, щоб не здатися вискочками - генії повинні бути скромними, і ви в цьому переконаєтеся. Увечері Тельці можуть приступити до здійснення грандіозних побутових планів - ремонт або прибирання пройдуть на ура, і ви здивуєте не тільки домочадців, а й усіх знайомих і сусідів. Постарайтеся викроїти час для шанувальників - залицяльники сьогодні занадто образливі, і будь-які відмовки сприймають в штики.

Близнюки (21 травня - 20 червня)

Гороскоп на 17 лютого 2020 для Близнюків

День стане вдалим для початку нових проектів, і Близнюки зможуть зацікавити впливових знайомих - спонсори вам не завадять. Будьте обережні у виборі покровителів - безкоштовного сиру не буває, і красиві обіцянки роздають тільки шахраї. Особливо уважними потрібно бути в другій половині дня - дивіться в обидва, і не підписуйте документів без ретельної перевірки. На любовному фронті спокуси на кожному кроці, планети активізують шанувальників, і вони нагадають про себе романтичними повідомленнями в соціальних мережах, або безглуздими написами в під'їзді. Побережіть нервову систему сусідів, і намагайтеся обмежити спілкування з настирливими залицяльниками.

Рак (21 червня - 22 липня)

Гороскоп на 17 лютого 2020 для Раків

Вчіться концентруватися на чомусь одному, і не намагайтеся вирішити всі проблеми одночасно. Ця рекомендація на весь день, адже він буде наповнений незрозумілими і загадковими подіями. Увечері Раков чекає зустріч з впливовими друзями - їм сподобаються ваші ідеї, навіть не сумнівайтеся. Часу на романтику у вас зазвичай не вистачає, але сьогодні дещо зміниться - ви будете насолоджуватися спілкуванням з шанувальниками, і навіть можете забути про улюблену роботу.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Гороскоп на 17 лютого 2020 для Лева

Розташування планет в цей день обіцяє бути досить вдалим. Леви досягнуть успіху в творчій діяльності, а декому вдасться досягти непоганих результатів у сфері фінансів. Всім представникам знака зірки дають пораду: будьте обережні в спілкуванні з конкурентами - затишшя носить тимчасовий характер, і суперники ось-ось активізуються. Сьогодні вас завалять вигідними угодами і перспективними контрактами. Але ввечері постарайтеся приділити більше часу близьким людям - влаштуйте сімейне свято, і виконаєте бажання своїх родичів.

 Діва (23 серпня - 22 вересня)

Гороскоп на 17 лютого 2020 для Дів

В даний період вас чекає маса приємних подій, але не втрачайте голову, і не вірте всьому, що говорять оточуючі. Інформація, отримана сьогодні, потребують особливо ретельної перевірки - хтось намагається вами маніпулювати. Читайте між рядків, і частіше звертайтеся за підтримкою до фахівців. Зірки припасли романтичний подарунок - Діви не обділені увагою шанувальників, але в сьогодні вас чекає справжній любовний феєрверк. Не забувайте про службові обов'язки, і потерпіть до вечора.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Гороскоп на 17 лютого 2020 для Терезів

Вже кого-кого, а Терезів проблемами не налякаєш - вас хлібом не годуй, а дай знайти вихід зі складної ситуації. Але сьогодні вам боротися буде ні з чим, та й ні з ким - ділові партнери почнуть підтримувати всі ваші починання, а бос перестане чіплятися через дурниці. Чи не спугните фортуну, і будьте пильні - стежте за витратами, і намагайтеся не вплутуватися в сумнівні підприємства.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Гороскоп на 17 лютого 2020 для Скорпіонів

Великі проблеми нітрохи не страшніше маленьких неприємностей - головне, потрібний настрій. Позитиву у Скорпіонів вистачає, і ви швидко розберетеся і з професійними питаннями, і через фінансову скруту. Але не поспішайте розслаблятися - сьогодні можливий конфлікт з конкурентами. Ваші дипломатичні таланти плюс порція нахабства - і справа, як то кажуть, в капелюсі, тільки постарайтеся не налякати суперників завчасно. Вечір підходить для сімейних посиденьок.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 17 лютого 2020 для Стрільців

Сьогодні вам захочеться сховатися від обридлих проблем, і помчати, світ за очі. Головне, не забути про важливі справи, якими Стрільців завантажила дбайливе керівництво - Не плачте, і не сваріть начальство, адже очі бояться, а руки тим часом роблять. Особливо насиченим в професійному плані стане друга половина дня - колегам терміново знадобиться ваша допомога. Діліться досвідом. Для Стрільців, які дійсно перетрудилися, зірки приготували ліки - ввечері вас чекає романтична прогулянка, яка подарує масу позитивних і яскравих емоцій.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Гороскоп на 17 лютого 2020 для Козерогів

Труднощів зараз не очікується, але це не привід кидати роботу, і відправлятися на пошуки пригод - спочатку справи, а вже потім все інше. Козероги будуть налаштовані на спілкування - ви легко налагодите контакт з діловими партнерами, і знайдете дуже впливових покровителів. Чи не розкривайте всі карти перед спонсорами, і залиште пару цікавих ідейок про запас. Вечір стане часом романтичних сюрпризів.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Гороскоп на 17 лютого 2020 для Водоліїв

Цей день буде прекрасним часом для налагодження ділових контактів - Водолії перевершать самі себе. Але намагайтеся не витрачати на роботу весь вільний час, і цікавтеся проблемами своїх улюблених домочадців. Даний період також ідеальний для навчальних занять, і для втілення планів - геніями Водоліїв не назвуть, але ваші ідеї знайдуть гідних слухачів.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 17 лютого 2020 для Риб

У цей період Риби можуть сміливо планувати грошові операції - фінансова удача на вашому боці. Однак від сумнівних контактів зірки радять утриматися - у другій половині дня висока ймовірність зустрічі з шахраями. Увечері Риби будуть насолоджуватися теплим спілкуванням з коханими і близькими людьми. Вам належить дізнатися деякі сімейні таємниці - готуйтеся до довгого і відвертої розмови зі старшими родичами. Романтичні зустрічі і пригоди краще відкласти на інший день. І не забудьте знайти час для налагодження відносин з маленькими домочадцями - діти потребуватимуть вашої турботи.