Гороскоп на сьогодні 18 лютого

Автор
Гороскоп на сьогодні 18 лютого

Гороскоп на сьогодні, 18 лютого 2020 року, передбачає день, в який добре вдаватиметься залагоджувати непрості питання.

Овен (21 березня - 19 квітня)

Гороскоп на 18 лютого 2020 для Овнів

Цей день багатий на вигідні угоди - Овни буквально нарозхват. Але не вимикайте інтуїцію, щоб не прогавити вторгнення безцеремонні конкурентів. Любовна сфера принесе сюрпризи - багато представників знаку почують довгоочікувані визнання, а деякі Овни, нарешті, познайомляться з таємними шанувальниками. Не виключені несподівані фінансові надходження - можливо, розщедряться далекі родичі, або ви отримаєте приз за перемогу в конкурсі. Не поспішайте витрачати «зайві» кошти, і перенесіть шопінг на інший день.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 18 лютого 2020 для Тельців

Ви завжди прагнете до лідерства, але зараз бажано зменшити обороти - на горизонті намалюються сильні конкуренти. Намагайтеся керувати процесом з тіні, і не діліться планами з малознайомими людьми. Даний період пройде без душевних хвилювань, але Тельцям в цей час доведеться попрацювати над відносинами з обранцем. Жінки повинні навчитися радіти навіть маленьким сюрпризів, ну а чоловікам Тельцям доведеться записатися на курси романтиків.

Близнюки (21 травня - 20 червень)

Гороскоп на 18 лютого 2020 для Близнюків

Шукайте заняття, які приносять реальну користь, і намагайтеся уникати непотрібних розмов і пліток. У цей день можуть виникнути конфліктні ситуації на службі, і Близнюкам доведеться вибирати між добрими відносинами з колегами і своїми амбіціями. Можливо вам запропонують вигідну підробіток на дому - зірки радять не поспішати з прийняттям рішення, і в першу чергу думати про бажання своїх родичів.

Рак (21 червня - 22 липня)

Гороскоп на 18 лютого 2020 для Раків

Цей період буде сприятливим, і Раки в черговий раз відчують підтримку фортуни. Але розслаблятися поки рано - вам доведеться вирішувати старі проблеми, і розбиратися з дуже активними конкурентами. Увечері Раков чекає кілька зустрічей, на горизонті з'являться шанувальники з минулого життя, і повірте зірок - це невипадково.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Гороскоп на 18 лютого 2020 для Лева

Ставте перед собою реальні плани і рідше витати в хмарах - з таким настроєм ви легко досягнете мети, і втілити в життя більшість ідей. Початок дня подарує багато важливих зустрічей і корисних контактів - зірки гарантують успіх у творчій, і в фінансовій сфері. Сьогодні Леви можуть організувати свято для домочадців, але для початку бажано обговорити деталі з друзями, і дізнатися, про що мріють родичі. Ділитися особистими секретами небажано - в цей період фортуна прихильна до тих, хто вміє тримати язик за зубами. Увечері Левів чекають романтичні захоплення - не поспішайте повідомляти обранцеві про свої почуття, і потерпіть з любовними зізнаннями.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Гороскоп на 18 лютого 2020 для Дів

Цей період у вашому розпорядженні - Діви можуть розраховувати на кар'єрне зростання і збільшення в доходах. Не сидіть, склавши руки, фінансові та професійні сюрпризи отримають тільки працьовиті хлопці. Ви можете довіритися інтуїції - внутрішній голос допоможе уникнути помилок, і вбереже від зустрічі з конкурентами. У другій половині дня Діви зможуть без страху спілкуватися і з діловими партнерами, і з колегами, і з керівництвом - все в захваті від ваших ідей і напрацювань.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Гороскоп на 18 лютого 2020 для Терезів

Сьогодні Терезів буде тягнути на авантюри - зірки вам заздрять, але нагадують, що ризикувати потрібно з розумом. Терезам слід відповідально поставитися до виконання своєї роботи - можливі тертя з начальством, і якщо ви переконаєте керівництво в своїй незамінності, конфлікт буде вичерпано. Цей період хороший для навчання - зарубіжні партнери готові поділитися з вами своїм досвідом. Увечері деякі представники знаку відчують тягу до романтичних пригод.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Гороскоп на 18 лютого 2020 для Скорпіонів

Подбайте про свій зовнішній вигляд, і не шкодуйте часу і грошей на перетворення. Новий образ приверне в життя Скорпіонів не тільки шанувальників - ділові партнери теж оцінять стильний костюм, і модну зачіску. В цей день вам знадобляться дипломатичні таланти - можливі конфлікти з колегами і керівництвом. Не намагайтеся настояти на своєму, і вчіться компромісу. Ситуація у фінансовій сфері значно покращиться. Увечері у Скорпіонів з'явиться можливість поспілкуватися з друзями.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 18 лютого 2020 для Стрільців

Вчіться радіти дрібницям - всі проблеми тимчасові, головне, позитивний настрій і вміння аналізувати свої помилки. Багато Стрільці отримають кілька вигідних пропозицій від ділових партнерів - вам точно буде не до відпочинку. У другій половині дня вас може відвідати натхнення - деякі ідеї припадуть до душі обранця, але намагайтеся не квапити події, щоб випадково не приманити суперників. У любовні мережі Стрільці не попадуться, однак романтичних представників знаку чекають сюрпризи - ви познайомитеся з дуже цікавими і привабливими шанувальниками.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Гороскоп на 18 лютого 2020 для Козерогів

Прийшла пора помиритися з кривдниками, і пробачити їх за дрібні гріхи - сьогодні важливо зберігати бадьорий настрій. Цей період бажано присвятити професійної діяльності - розваги в щільний графік не помістяться, тому доведеться засукати рукава, і здивувати керівництво працездатністю. На вечір важливих справ краще не планувати - можливо, на горизонті з'являться шанувальники з минулого життя, і вам захочеться поспілкуватися, не відволікаючись на службові проблеми. Але сім'я на першому місці - не забудьте про обіцянки, дані родичам, і проведіть час поруч з ними.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Гороскоп на 18 лютого 2020 для Водоліїв
Не кидайтеся з крайності в крайність, і займіться рішенням насущних проблем - зірки радять дотримуватися золотої середини. Ця рекомендація буде особливо актуальною сьогодні в першій половині дня. У другій половині дня багато Водолії зуміють проявити лідерські якості й блиснути талантами в політиці - стежте за своїм оточенням, і намагайтеся уникати спілкування з кар'єристами і інтриганами. Покращиться ситуація в сфері фінансів - вас чекає багато цікавих, і головне, вигідних пропозицій від партнерів по бізнесу. Увечері Водоліїв потягне на романтику, але стежте за погодою - вас і в теплих пуховиках помітять, так що готуйтеся до нових знайомств.
Риби (19 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 18 лютого 2020 для Риб

Головною турботою в даний період стане додатковий заробіток. Зірки розуміють ваше бажання стати багатими, але пам'ятайте про міру, і вчіться переключатися з фінансових проблем на особисте життя. У другій половині дня Риби можуть скасувати неймовірно вигідні угоди, і приділити час домочадцям - як не крути, а спілкування з близькими людьми повинно стояти на першому місці. Сімейним Рибам в цей день турбуватися нема про що, а ось холостим представникам знака доведеться похвилюватися. Будьте напоготові, і не піддавайтеся на умовляння шанувальників - щось ваші залицяльники мудрують.