Гороскоп на сьогодні 19 лютого: Близнюки досягнуть своїх цілей, а Скорпіони стануть надзвичайно щасливими

Автор
Гороскоп на сьогодні 19 лютого: Близнюки досягнуть своїх цілей, а Скорпіони стануть надзвичайно щасливими

Гороскоп на сьогодні, 19 лютого 2020 року, передбачає день з хитким настроєм.

Овен (21 березня - 19 квітня)

Гороскоп на 19 лютого 2020 для Овнів

Ви так серйозно і грунтовно підходите до вирішення службових питань, що начальство вирішить вас заохотити - сьогодні Овни можуть чекати премії. Покращення в фінансовій сфері не привід розкидатися грошима - від великих покупок бажано утриматися. Можливо до вас за допомогою звернуться приятелі, не займайтеся благодійністю, і не забувайте про страховку - розписки дружбі не перешкода. У сфері любовних відносин блат не знадобиться - від шанувальників немає відбою, і вечір буде переповнений цікавими знайомствами.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 19 лютого 2020 для Тельців

Цей день налаштує вас на позитивний лад, і багато проблем будуть вирішуватися самі собою - в чудеса Тельці не повірять, але підтримку фортуни відчують всі представники знака. Цей період підходить для співпраці з діловими партнерами, можливо, вас відправлять в далеку і тривале відрядження. Також Тельці зможуть налагодити взаємини з літніми родичами - ваші дипломатичні таланти, нарешті, оцінять.

Близнюки (21 травня - 20 червень)

Гороскоп на 19 лютого 2020 для Близнюків

Розширюйте кругозір і знаходите час для творчої діяльності - зірки радять позбутися від сором'язливості, і висувати ідеї направо і наліво. В цей час Близнюки досягнуть своїх цілей, головне, не лінуватися, і не відмовлятися від вигідних пропозицій. Цей період принесе фінансові бонуси, і багато представників знаку, нарешті, розберуться з боргами, і намітять план по виходу з кризи. У сфері особистих відносин ситуація непроста, але любовна лихоманка близнюкам не загрожує - у вас завжди все під контролем, і шанувальників навіть засмучує таке холоднокровність.

Рак (21 червня - 22 липня)

Гороскоп на 19 лютого 2020 для Раків

Ви будете в центрі уваги - Ракам доведеться побувати і на важливих ділових заходах, і на світських тусовках. Але слід побоюватися пліток - інтриганів навколо вистачає, та й ваш успіх не дає спокою деяким заздрісним хлопцям. Зірки наворожили високий прибуток - недавно укладені угоди виявляться вдалими. Не втрачайте голову, і не намагайтеся витратити все і відразу - але відкласти кошти на непередбачені витрати не завадить.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Гороскоп на 19 лютого 2020 для Лева

Будьте обачнішими у виборі слухачів - вашими ідеями цікавляться не тільки партнери, але сьогодні очікується активність серед конкурентів. У цей період Львів можуть втягнути в рішення чужих проблем, і ваша репутація опиниться під загрозою - скористайтеся підказками інтуїції, і нічого не бійтеся. Деякі представники знаку отримають досить перспективні пропозиції від керівництва - не витрачайте час на з'ясування стосунків з колегами, і спробуйте зосередитися на поточних справах. 

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Гороскоп на 19 лютого 2020 для Дів

Проблеми цього дня цілком переборні, але Дівам доведеться пустити в хід всі свої дипломатичні прийоми. Сьогодні можливі поліпшення в сфері фінансів, проте планувати грандіозний шопінг ще рано. Не виключені вигідні угоди з давніми і перевіреними партнерами. Для подорожей і розваг цей час не підходить. Найбільш везучими в цей період стануть Діви жіночої статі - можете здійснити екскурсію в ювелірний магазин, і доглянути колечко.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Гороскоп на 19 лютого 2020 для Терезів

Сьогодні Ваги відчують занепокоєння і хвилювання - не переживайте, і колеги і ділові партнери чудово вас розуміють. Але намагайтеся не відволікатися від службових проблем - вам доведеться забути про особисті потреби і розвагах. Деякі Ваги серйозно задумаються про зміну діяльності. Вечір бажано провести подалі від будинку, тільки пам'ятайте про своїх наполегливих шанувальників - вони ув'яжуться за вами навіть на край світу.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Гороскоп на 19 лютого 2020 для Скорпіонів

Ставте цілі і не бійтеся братися за складні і заплутані справи - сьогодні більшість Скорпіонів стануть надзвичайно щасливими. Але будьте обережні, тому що вашими успіхами зацікавляться конкуренти. Особливої шкоди заздрісники не принесуть, але для надійності заручитися підтримкою впливових знайомих. Фінансові позиції стійкі, і грошові надходження будуть досить регулярними - брати приклад з олігархів Скорпіони, звичайно, не зможуть, але на хліб з маслом і на новий гардероб капіталів вистачить. До речі, про гардероб - ввечері Скорпіонів чекає кілька знайомств, не виключені і романтичні зустрічі (наряжайтесь - раптом це доля?).

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 19 лютого 2020 для Стрільців

Спускайтеся з небес на землю - в цей період вас чекає багато цікавих занять, і витрачати час на мрії просто непристойно. Вам вдасться укласти кілька вигідних угод. Ви познайомитеся з приємним і солідною людиною, але не квапте події, і приймайте лише обдумані рішення. Конкуренти в цей день знаходяться в сплячці, і ви легко розберетеся з проблемами. Сьогодні Стрільцям доведеться битися з суперниками - ситуація на любовному фронті буде непростий і заплутаною. Зірки впевнені, що шанувальники залишаться при вас, головне, не втрачати оптимізму, і використовувати чарівність на повну котушку.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Гороскоп на 19 лютого 2020 для Козерогів

Попит на ваші таланти зросте, але і вимоги стануть жорсткішими - пам'ятайте про це, і період пройде зі знаком плюс. Козерогів чекають зустрічі з партнерами по бізнесу - не соромтеся висловлювати свою думку, від помилок ви, звичайно, не застраховані, але компаньйони оцінять і натиск, і впертість. Відносини з друзями пройдуть перевірку на міцність - недоліки є у всіх, і товариші не виняток, тому будьте поблажливіше. Справи любовні порадують стабільністю.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Гороскоп на 19 лютого 2020 для Водоліїв

Не шукайте неприємностей там, де їх немає - цей період сповнений сюрпризів, але Водолії, раз у раз будуть очікувати підступу. Ніяких закулісних ігор не передбачається, і ви переконаєтеся в цьому - ваші колеги чесні, бос добродушний, а ділові партнери просто душки. У другій половині дня доведеться вирішити парочку фінансових питань - на горизонті з'явиться таємничий покровитель, і важливо не упустити момент. Зірки радять приділити час творчої діяльності. І не забудьте про особисте життя, і розберіться зі своїми неспокійними шанувальниками.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 19 лютого 2020 для Риб

Намагайтеся бути дисциплінованими - це якість буде в ціні. Сьогодні доведеться набратися терпіння - дехто з товаришів по службі мріє зіпсувати репутацію Риб. Події, що сталися в цей час, змусять похвилюватися - вашими доходами можуть зацікавитися контролюючі органи. Складнощів зірки не обіцяють, але Риби повинні пам'ятати - грошики не люблять шуму (не розповідайте секретів, і все владнається). Друга половина дня пройде яскраво і насичено, особливе веселощі очікується на любовному фронті - від шанувальників не буде відбою.