Гороскоп на сьогодні 25 лютого: Дів очікують конфліктні ситуації, а у Скорпіонів цілком успішний день

Автор
Гороскоп на сьогодні 25 лютого: Дів очікують конфліктні ситуації, а у Скорпіонів цілком успішний день

Гороскоп на сьогодні, 25 лютого 2020 року, передбачає день, в який не буде зайвим уважне ставлення до того, що відбувається навколо.

Овен (21 березня - 19 квітня)

Гороскоп на 25 лютого 2020 для Овнів

Психологічно і енергетично важкий період, можливе загострення хронічних захворювань, під ударом ендокринна і лімфатична системи. Дбайливо слід ставитися до нирок і шкірі, не виключені запалення і висипання на обличчі, на губах. Ризик травм підвищений. У першій половині дня небажані будь-які операції, особливо в області обличчя і голови. У цей час добре відпочивати, накопичувати сили, корисні заняття йогою, медитації.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 25 лютого 2020 для Тельців

На ваші матеріальні справи сильно впливають зовнішні обставини та інші люди. Це можуть бути роботодавці або покровителі, спонсори або друзі, які захочуть або, навпаки, не захочуть допомогти вам в бізнесі або кар'єрі. Можливий успіх у вільній професії, в областях, близьких до мистецтва і красі, завдяки людям, які можуть зробити вам рекламу. У другій половині дня затримки, перешкоди в справах можуть привести до погіршення матеріального становища.

Близнюки (21 травня - 20 червня)

Гороскоп на 25 лютого 2020 для Близнюків

Підвищене прагнення до соціальних досягнень, завоювання авторитету в суспільстві. Для вас дуже важливо бути лідером в суспільстві. При певному старанні ви можете добре проявити себе в професійній сфері. Що стосується політичної активності, громадської діяльності, то ваше лідерство пов'язане з боротьбою, протестом, порушенням правил, участю в скандалах. Мирним і традиційним шляхом досягти популярності і визнання в обраних вами колах не вдасться. У другій половині дня краще не починати нічого нового.

Рак (21 червня - 22 липня)

Гороскоп на 25 лютого 2020 для Раків

У цей період слід берегти печінку і всю нижню частину тіла. Якщо є проблеми з ногами, суглобами, прийміть профілактичні заходи. Взагалі, це хороший день для зміцнення здоров'я, при цьому не обов'язково ходити по лікарях. Навпаки, краще не відвідувати медичні установи без крайньої необхідності. Краще створіть в своєму будинку комфортну для себе обстановку, частіше займайтеся тим, що піднімає вам настрій, і відчуєте себе значно краще.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Гороскоп на 25 лютого 2020 для Лева

Ваші грошові успіхи залежать не тільки від вас, важливо конструктивну взаємодію з близькими людьми, особливо з чоловіком (дружиною) щодо заробітків і розподілу сімейного бюджету. В іншому випадку не виключені розбіжності, що призводять до проблем не лише особистим, а й матеріальним. У другій половині дня небажані відрядження, далекі поїздки на заробітки, краще нічого не міняти в цей час.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Гороскоп на 25 лютого 2020 для Дів

У цей період дуже важливо зберігати об'єктивність як в оцінці інших людей і подій, так і в оцінці власних здібностей і можливостей. Ваша самостійність і самодостатність в цей час невелика, вам потрібна підтримка на всіх рівнях. Точніше, вам доведеться визначитися, на чиєму боці ви будете і проти кого. У цей період можлива участь в колективних конфліктах, суперечках або навіть в судових розглядах. Особисте життя теж може бути бурхливою, можливі конфлікти через гроші або ревнощів.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Гороскоп на 25 лютого 2020 для Терезів

Гарний час для зміцнення імунітету, переходу на більш здоровий спосіб життя і більш корисне харчування. Позитивне ставлення до людей і прогулянки на свіжому в повітрі можуть зробити вас енергійніше і працездатніші. Потребує особливої уваги система кровообігу, очі. При неуважності до свого здоров'я можуть загострюватися хронічні хвороби, є небезпека виробничих травм і отруєнь. У другій половині дня небажані операції і обстеження.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Гороскоп на 25 лютого 2020 для Скорпіонів

Матеріальне становище багато в чому залежить від вашої працьовитості і працездатності. Доведеться проявляти більше винахідливості, щоб працювати більш ефективно. У кращому становищі будуть люди творчі, які люблять свою роботу. Успіх можливий в рекламі, організації всіляких шоу, в професіях, пов'язаних з виготовленням і продажем одягу, прикрас, доглядом за дітьми. У другій половині дня затримки і відстрочення в справах можуть позначитися і на доходах.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 25 лютого 2020 для Стрільців

Сьогодні для вас найактуальніше питання, пов'язані з сім'єю, дітьми, житлом, побутом. Для творчих людей це час завершення одного проекту і дозрівання нової ідеї. Тільки не слід нічого починати в другій половині дня. В цей час краще звертатися до незакінчених раніше справах або продовжувати розпочате. У людей несімейних можливі романтичні відносини, а в другій половині дня не виключені зустрічі зі старими приятелями, друзями дитинства.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Гороскоп на 25 лютого 2020 для Козерогів

У цей період зростає сприйнятливість до інфекцій, ризик захворювань дихальної системи, тому ретельніше стежте за тим, у що ви одягаєтеся, а особливо взуватися, так як промоклі ноги, протяги, одяг не по погоді може призводити до переохолодження і застуді. Бійтеся падінь і ударів, розтягнення зв'язок. Не виключені хвороби зубів, кісток, суглобів.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Гороскоп на 25 лютого 2020 для Водоліїв

Планети схиляють вас до накопичення матеріальних цінностей, роблення запасів. Тому можливі великі витрати на задоволення ваших запитів. Перша половина дня сприятлива для придбання прикрас, предметів інтер'єру, освітлювальних приладів, дзеркал і творів мистецтва. І всіх речей тривалого користування, предметів для колекцій. У другу половину дня краще нічого серйозного не купувати.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 25 лютого 2020 для Риб

Ви будете більше займатися собою, своїми особистими справами, тим, що для вас найважливіше і бажанішим. У вас підвищиться енергійність і впевненість в собі, тому ви легко можете стати лідером, здобути перемогу над іншими або своїми недоліками, що гальмують ваш рух до успіху. Ви можете в якійсь мірі змінити свою долю. Але в другій половині дня вам варто стримати ініціативу, зробити перепочинок і займатися в основному поточними справами, що не затіваючи чогось нового і оригінального.