Гороскоп на сьогодні 26 лютого: на Дів чекає удача, а у Терезів можуть виникнути конфліктні ситуації

Автор
512
Гороскоп на сьогодні 26 лютого: на Дів чекає удача, а у Терезів можуть виникнути конфліктні ситуації

Гороскоп на сьогодні, 26 лютого 2020 року, передбачає добу, в які слід приділити достатньо часу для налагодження зв'язків.

Овен (21 березня - 19 квітня)

Гороскоп на 26 лютого 2020 для Овнів

Неробство, як відомо, не порок, але цей вислів придумано не для Овнів - весь день ви будете крутитися, як білочки в колесі. Перша половина дня підходить для ділових переговорів, а в другій половині дня деяким представникам знака доведеться відправитися в службове відрядження. Намагайтеся не скаржитися на долю, адже ближче до вечора ситуація помітно покращиться.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 26 лютого 2020 для Тельців

Чи не перевтомлюйтеся - всіх грошей ви не заробите, та й всі справи в цей період переробити неможливо. Краще подумайте про незапорошеною підробці на дому - можливо, саме ця діяльність стане основним джерелом доходу в найближчому майбутньому. Але творчість творчістю, а угоди і контракти скасовувати не рекомендується - сьогодні Тельців чекають на ділових переговорах. Фінансові операції бажано відкласти - можлива активність серед конкурентів.

Близнюки (21 травня - 20 червня)

Гороскоп на 26 лютого 2020 для Близнюків

Хтось прислухається до голосів згори, кому-то досить підказок інтуїції, а ось Близнюки і без всякої містики живуть розкошуючи, по крайней мере, в цей період. Ви здатні проконтролювати будь-яку ситуацію - не дивно, що Близнюків призначать головними радниками з вирішення складних питань. Намагайтеся уникати недомовок у спілкуванні з колегами - будьте щирими і відвертими, і товариші по службі дадуть вам взаємністю.

Рак (21 червня - 22 липня)

Гороскоп на 26 лютого 2020 для Раків

Успіх на стороні активних і енергійних людей - набирайтеся бадьорості, і вперед, до нових перемог і звершень. Але для початку подкорректируйте свої плани - розважальні заходи бажано викреслити. По крайней мере, в цей період вам буде не до веселощів - зірки наворожили багато корисних знайомств і зустрічей. У другій половині дня Ракам вдасться розібратися в складних фінансових питаннях, також ви зможете укласти договір із зарубіжними партнерами. Увечері Раки раз у раз будуть звертатися за порадами до інтуїції - з вашими дивними шанувальниками по-іншому і не можна.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Гороскоп на 26 лютого 2020 для Львова

Займайтеся цікавими справами, і не шукайте проблеми там, де їх немає - якщо Леви прислухаються до зоряним напуття, то в даний період вам обов'язково пощастить. У першій половині дня ви можете без вагань відправлятися в ділову відрядження - є шанс обзавестися корисними і перспективними знайомствами. У другій половині дня представникам вашого знака вдасться укласти кілька вигідних угод, але для цього доведеться попрощатися зі скромністю і з лінню.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Гороскоп на 26 лютого 2020 для Дів

Здоровий егоїзм ще нікому не зашкодив - пам'ятайте про це сьогодні, і вам неодмінно пощастить. Навколишні люди будуть підлаштовуватися під вас, і Діви легко втілять в життя свої плани. Перша половина дня підходить для будь-якої творчої діяльності, але рекламними акціями бажано не займатися - чим менше людей знають про ваших ідеях, тим краще. Цей період принесе удачу в фінансових справах, але будьте акуратніше у виборі партнерів. Зміни в особистому житті очікуються в другій половині дня - готуйтеся до красивих романтичних стосунків.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Гороскоп на 26 лютого 2020 для Терезів

У цей період найкращим помічником стане гумор. Поставтеся до проблем як до цікавих головоломок, і ви відразу знайдете вихід із найскладнішої ситуації. У першій половині дня можуть виникнути конфліктні ситуації на службі, ось тут-то вам і стануть в нагоді дипломатичні таланти. Ваги зуміють заспокоїти і нервових колег, і запального боса. Друга половина дня хороша для операцій з грошима, але не покладайтеся на долю, і вчіться прораховувати ходи конкурентів.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Гороскоп на 26 лютого 2020 для Скорпіонів

Будьте розсудливими, вчіться розподіляти час, і дозуйте роботу і розваги. Це гарний час для налагодження відносин з товаришами по службі, вдало для рекламних акцій. У другій половині дня Скорпіони порадіють поліпшень у фінансовій сфері, але задумайтеся про приманки для грошей - в цей період купюри з радістю відвідають ваш новий гаманець. На любовному фронті змін не передбачається, але все, як то кажуть, в ваших руках.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 26 лютого 2020 для Стрільців

Астрологи пророкують вдалий час, але багато чого буде залежати і від самих Стрільців. Постарайтеся бути більш активними, і не соромтеся виявляти ініціативу - вашою персоною може зацікавитися якийсь впливовий пан. Але поводьтеся природно, і не намагайтеся хитрувати. Для службових дискусій і переговорів підходить друга половина дня - Стрільці стануть надзвичайно промовистими і переконливими. Вся ця службова біганина може відвернути від сімейних турбот - ввечері доведеться надолужувати згаяне, і приділити час улюбленим родичам.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Гороскоп на 26 лютого 2020 для Козерогів

Сьогодні найціннішими якостями стануть терпіння і вміння знаходити компроміс. Козероги легко налагодять стосунки з діловими партнерами, і вас почнуть ставити в приклад. Але стежте за своїм оточенням, і не провокуйте заздрісників і недоброзичливців. Друга половина дня принесе фінансові сюрпризи, але для початку вам потрібно повірити в свою везучесть, а вже потім бігти за лотерейним квитком. Для особистого життя Козерогів зірки склалися, як треба, та й Купідон вже прийняв пост біля вашого будинку.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Гороскоп на 26 лютого 2020 для Водоліїв

Заплутані ситуації залишаться позаду, і Водолії зуміють розібратися і з професійними, і з фінансовими проблемами. Перша половина дня вдала для укладення угод - в засобах ви не обмежені, тому можете всерйоз задуматися про вигідних вкладень. Але будьте обережними у другій половині дня можна ненавмисно нарватися на шахраїв. Для творчої діяльності Водоліїв краще вибрати вечірній час доби - до вашої думки почнуть прислухатися, головне, не приховувати своїх талантів, і більше часу приділяти самореклами.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 26 лютого 2020 для Риб

Це не найкращий час для різких рухів, зате Риби зможуть ретельно проаналізувати ситуацію і скласти плани на майбутнє. На першу половину дня небесні світила пророкують приємні сюрпризи в сфері фінансів, а ось друга половина дня подарує нові зустрічі і знайомства з діловими людьми - зірки впевнені, що костюм бізнесмена вам до лиця. На любовному фронті настане період затишшя, але сьогодні все може змінитися - можливо, ви з'ясуєте імена ваших таємних шанувальників, і зумієте розібратися в своїх почуттях.