Гороскоп на сьогодні, 28 лютого: Терезів чекають серйозні випробування, а у Воділіїв з'являться нові знайомства

Автор
 Гороскоп на сьогодні, 28 лютого: Терезів чекають серйозні випробування, а у Воділіїв з'являться нові знайомства

Гороскоп на сьогодні, 28 лютого 2020 року, передбачає день, в який корисно буде уникати пліток.

Овен (21 березня - 19 квітня)

Гороскоп на 28 лютого 2020 для Овнів

Цей день налаштовує на пошук задоволень і любовних пригод. Сімейні Овни будуть стурбовані вихованням і розвитком своїх дітей, захочуть більше часу проводити з ними. Що стосується подружнього життя, то вона може кілька зів'янути, особливо в першій половині дня. Чоловік і дружина будуть зайняті різними справами, і у них не завжди буде час приділяти увагу один одному. Зате можуть поновитися відносини між розведеними подружжям, не обов'язково любовні, у них можуть бути спільні теми для обговорення.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 28 лютого 2020 для Тельців

Постарайтеся обмежити кількість виконуваних справ, інакше багато з них виявляться незавершеними. У роботі можливі складнощі через непорозуміння з жіночою половиною колективу. Участь в груповій діяльності, колективній роботі допоможе краще зрозуміти ваші особисті завдання і цілі. Однак можуть виникнути спірні ситуації з друзями, розбіжності з дітьми внаслідок вашого напруженого робочого графіка.

Близнюки (21 травня - 20 червня)

Гороскоп на 28 лютого 2020 для Близнюків

В цей час доведеться частіше шукати опору в інших людях, вашу душевну рівновагу в чому залежить від відносин з ними і наявності або відсутності зовнішньої підтримки. При цьому перша половина дня несприятлива для налагодження контактів, планети замикають багатьох людей на собі, на власних думках і турботах, і їм не до вас. Але цілком ймовірно відновлення раніше перерваних відносин, зустрічі з тими, з ким ви давно не спілкувалися, або звістки від них. 

Рак (21 червня - 22 липня)

Гороскоп на 28 лютого 2020 для Раків

Це найбільш вдалий час для того, щоб зайнятися своїм здоров'ям, лікуванням і профілактикою вже виявлених захворювань. Медична діагностика в першій половині дня не надто надійна, можливо, вам доведеться проходити її повторно трохи пізніше. Для хірургічних операцій теж не найкращий час, якщо вони не термінові і немає небезпеки для життя, операцію краще перенести на другу половину дня. Весь період підходить для оздоровчих дієт і процедур, що підвищують витривалість.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Гороскоп на 28 лютого 2020 для Лева

Сильна матеріальна заклопотаність у цей день змусить активніше діяти, особливо якщо діяльність пов'язана з торгівлею, а дохід сильно залежить від продажів. Непоганий час і для творчих і педагогічних професій, але отримання професійного визнання, слави, не завжди веде до підвищення доходів. У першій половині дня треба діяти обережніше, багаторазово перевіряти роботу і документи. 

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Гороскоп на 28 лютого 2020 для Дів

Це час любові для багатьох представників знаку Дев. Зараз планети дають можливість користуватися успіхом у протилежної статі і ставити свої умови в любовних відносинах. Головне не допускати занадто грубого диктату або надмірного легковажності, інакше проблеми неминучі. Для сімейних людей це найкращий час, щоб налагодити довірчі відносини з дітьми і створити гармонію в будинку.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Гороскоп на 28 лютого 2020 для Терезів

З одного боку, вас чекають серйозні випробування, де важливо зробити вибір на користь своїх інтересів, з іншого - буде можливість отримати користь з ситуації, що створилася. Не виключені фінансові труднощі, якщо ви продовжите витрачати гроші на незаплановані покупки. Друга половина дня - вдалий час для робочого співробітництва з протилежною статтю. Також в цей час вдала діяльність, пов'язана зі спортом.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Гороскоп на 28 лютого 2020 для Скорпіонів

У цей період доведеться докласти масу зусиль для того, щоб якось виділитися з натовпу, отримати визнання своїх заслуг. Вам може здаватися, що вас недооцінюють, особливо це стосується професійної діяльності в першій половині дня. В цей час в ваших справах не виключені прикрі перешкоди, вимушену бездіяльність може чергуватися з авралами, які сприяють збільшенню числа помилок. Це невідповідний час для зміни роботи. Друга половина дня дасть більше можливостей, прискорить виконання задуманого.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 28 лютого 2020 для Стрільців

Бережіть серцево-судинну систему, уникайте фізичних і психічних перевантажень. Тривале перевтома може призвести до прояву хронічних захворювань. Але і занадто зациклюватися на дрібних нездужаннях не варто, багато хто з них можуть бути результатом підвищеної втоми. В цілому цей період сприятливий для вас і не несе серйозних небезпек.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Гороскоп на 28 лютого 2020 для Козерогів

Цей період сприяє самостійної, одиночної роботі, в тому числі надомної. Непогано піде робота, пов'язана з сільським господарством, продажем домашніх тварин або посівного матеріалу. Здача в оренду приміщень може принести дохід. В першу половину дня краще не укладати договорів, що стосуються нерухомості.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Гороскоп на 28 лютого 2020 для Водоліїв

Ви будете націлені на спілкування, нові знайомства, але знайомства в першій половині дня можуть привести до розчарувань, а часом і до небезпек. Одружуватися або починати спільне життя в цей час теж небажано. У шлюбі хтось може відчути втому від спілкування, потреба в самоті, але можливо і прагнення до таємних любовних зв'язків. 

Риби (19 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 28 лютого 2020 для Риб

У цей час добре піде діяльність, пов'язана з навчанням в області електроніки, комп'ютерної техніки, космонавтики, астрології. Література в цей період трапляється оригінальна, ви можете отримати цінну інформацію. Сходіть в бібліотеку, почніть вести свій особистий щоденник. Можливі успіхи в колекціонуванні. Є ймовірність тимчасового зниження заробітної плати на нинішньому робочому місці. При цьому можлива приємна відрядження за кордон.