Новий сезон дощів: коли у Києві роз'ясниться небо

Читать на русском
Автор
Прогулянка
Прогулянка. Фото Pixabay

Вдень температура повітря може сягати 16 теплих градусів

Найближчими днями синоптики не радять виходити на вулицю без парасольки в сумці, бо у столиці нашої країни до кінця робочого тижня дощитиме. Максимальна концентрація опадів передбачається у середу.

Як кажуть на сайті Meteofor, протягом середи-четверга відбудуться сильні-свіжі пориви вітру. У ці дні очікуються до 8-10 м/с.

У середині тижня, 25 жовтня, тільки ніч пройшла без опадів. Зранку і до вечора киян чекає мокра погода і вдень буде максимальна концентрація дощу. Температура повітря вдень прогріється до 10 градусів тепла. Вночі було до +7 °C. Протягом дня дутиме свіжий-сильний вітер, до 8-10 м/с.

У четвер, 26 жовтня, синоптики також прогнозують дощі. Вони мають початись вночі та ввечері, але протягом ранку та вдень буде суцільна хмарна погода. Вдень температура сягатиме 14 градусів тепла. Вночі охолоне до +10 °C. Максимальні пориви вітру відбудуться у денний час — свіжі 8 м/с.

Ближче до вихідних, 27 жовтня, вночі розпочнуться дощі, які вранці завершаться, але ввечері поновляться. Вдень іноді сонце визиратиме з-за хмар і прогріватиме землю. Вдень температура повітря прогріється до 16 теплих градусів. Вночі охолоне до +11 °C. Протягом дня дутиме помірний вітер, до 6 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про прогноз погоди найближчими днями по всій Україні.