Потепління завершилося? У Києві прогнозують температурні "гойдалки" та сильний вітер

Читать на русском
Автор
Чоловік
Чоловік. Фото Pixabay

"Небесна" канцелярія все переграла

Синоптики повідомляли, що столиця України зможе до кінця робочого тижня насолоджуватись більш-менш теплою погодою. Однак у природи інші плани — іноді температура опускатиметься до -5 градусів.

У місті також вируватимуть вітри та опади, як мовиться на сайті Meteofor. Найбільша концентрація дощу зі снігом варто очікувати у четвер.

Четвер, 14 грудня, у місті передбачається максимально мокрим. Вночі розпочався сніг з дощем, який вранці зміниться на сніг, а після обіду поновляться обидва погодні явища. Повітря вдень прогріється до 0 градусів. Вночі стовпчики термометрів також показували -1 °C. Максимальні пориви вітру очікуються вранці — сильні 11 м/с.

Останній робочий день, 15 грудня, принесе у місто суцільно хмарну погоду. Іноді сонце визиратиме, однак зовсім не грітиме. У другій половині дня температура повітря становитиме 0 градуси. Вночі стовпчики термометрів опустяться до -4 °C. Максимальні пориви вітру передбачаються переважно вночі та у другій частині дня — свіжі 8-9 м/с.

У суботу, 16 грудня, очікується найхолодніша ніч з-поміж трьох днів та легкі опади. Дощ зі снігом прогнозуються ввечері. Температура удень становитиме -1 °C, але вночі буде -5 градусів. Максимальні пориви вітру очікуються протягом ночі — помірні 6 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, чого очікувати від погоди в Україні найближчими днями.