Тільки плюсова температура: коли у Києві очікується пік тепла найближчими днями

Читать на русском
Автор
Квіти посеред міста
Квіти посеред міста. Фото Pixabay

Холода поки відступили

Природа вирішила, що зими та морозів поки що достатньо, тому у столиці нашої країни вирує потепління. Синоптики прогнозують, що така погода протримається до кінця робочого тижня.

Як мовиться на сайті Meteofor, вдень повітря може прогрітись до 7 градусів тепла. Найтеплішою очікується середа.

У середині тижня, 20 грудня, вночі пройшов дощ, який на ранок завершився. Протягом дня небо буде затягнуто хмарами, а сонце іноді тішитиме своїми промінцями. Повітря вдень прогріється до 7 теплих градусів. Вночі стовпчики термометрів також показували +7 °C. Максимальні пориви вітру очікуються вдень — помірні 7 м/с.

Наступного дня, 21 грудня, вітер трошки розгонить хмари, але опадів не передбачається. Вдень температура повітря буде +3 градуси. Вночі стовпчики термометрів сягатимуть +4 °C. Найпотужніші пориви вітру передбачаються ввечері — свіжі 9 м/с.

У п'ятницю, 22 грудня, у місто набіжать опади у вигляді снігу та дощу. Вони прогнозуються зночі й до настання вечора. Вдень температура повітря очікується +3 градуси. Вночі стовпчики термометрів сягатимуть +1 °C. Максимальні пориви вітру будуть у першій половині доби — свіжі 9 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про прогноз погоди на другу половину робочого тижня в Україні.