Останні роки життя Мерилін Монро незабаром у новому серіалі

Автор
Останні роки життя Мерилін Монро незабаром у новому серіалі

Сценарій для шоу напишуть по біографічній книзі Кіта Бадмана "Мерилін Монро: останні роки".

Останні місяці життя Мерилін Монро лягли в основу нового серіалу від студій 101 Studios (США) і Seven Seas Films (Великобританія). Це перший кінопроект про життя покійної зірки, який офіційно схвалили розпорядники спадщини Монро Authentic Brands Group, пише The Hollywood Reporter.

"Зараз ідеальний час, щоб розповісти її культову історію, оскільки проблеми, з якими вона стикалася, як і раніше переважають в житті жінок", - сказала Кеті Джонс, віце-президент Authentic Brands Group.

Основою для серіалу стала біографічна книга Кіта Бадмана "Мерилін Монро: останні роки". За словами директора 101 Studios, письменнику вдалося виявити раніше невідомі деталі про її життя перед передозуванням барбітуратами в 1962 році. Шоу розповість про те, як Мерилін опинилася в пастці між ворогуючими угрупованнями мафії, політичною династією Кеннеді і елітою Голлівуду. Також воно торкнеться її стосунків з актором і зятем Кеннеді Пітером Лоуфордом - останньою людиною, яка говорила з Монро перед її смертю.

 "Багато людей думають, що знають правду про останні місяці Мерилін Монро, але це складна і трагічна історія, яку ми хочемо зобразити зі співчуттям і повагою", - сказав співзасновник Seven Seas Films Ден Сефтон.

 Смерть актриси у віці 36 років настала від передозування барбітуратами і була визнана самогубством, але досі існують теорії, що Мерилін могли вбити.

Серіал "Друзі" можливо продовжить своє існування

 У книзі Бадман стверджує, що Монро провела одну ніч з Джоном Кеннеді, але не була пов'язана з його братом Робертом. Він також докладно описує інцидент, в якому Монро піддається сексуальній експлуатації з боку бандитів в готелі, що належав Френку Синатрі.

 Дата виходу серіалу і імена акторів, запрошених на головні ролі, поки невідомі.