Українська комедія "Побачення у Вегасі" з Поляковою та Остапчуком

Автор
552
Українська комедія "Побачення у Вегасі" з Поляковою та Остапчуком

"Побачення у Вегасі": сюжет, трейлер і дата виходу комедії з Поляковою і Остапчуком.

Нова українська комедія "Побачення у Вегасі" з Олею Поляковою в головних ролях вже готова увірватися на великий екран. До вашої уваги – трейлер, сюжет та інші деталі романтичної стрічки.

На ютуб-каналі дистриб'ютора "Вольга Україна" з'явився перший трейлер української романтичної комедії "Побачення у Вегасі". Прем'єра фільму запланована на 5 березня, тож, оскільки до релізу залишилося менше, ніж два місяці, творці підігрівають інтерес короткими промо-роликами.

Сюжет: двоє менеджерів суперницьких рекламних агентств, Артем та Оксана, летять до Лас-Вегаса підписувати контракт із важливим клієнтом. Однак їхні плани несподівано змінюються після того, як їх знімають з рейсу. Тепер подорож Артема та Оксани перетворюється на непередбачуваний road trip, під час якого запальному дуетові доведеться пройти переслідування американської поліції, і блекджеку, і звісно ж, романтичним пригодам.

Що цікаво, зйомки фільму "Побачення у Вегасі" проходили не лише в Україні. Чимало сцен було відзнято в пустелях Невади, що в США. А операторську роботу виконувала команда, яка раніше знімала кліпи для таких популярних американських виконавців, як Кендрік Ламар і Tyga.

Режисером стрічки виступив Сергій Вейн, продюсером Станіслав Тіунов, а сценаристом Олександр Щур.

Рецепт дня: Грецький салат

Актори і ролі фільму "Побачення у Вегасі"

Марина Д'яконенко

Нікіта Бичков-Андрієвський

Оля Полякова

Володимир Остапчук

Вадим Галигін

Михайло Кукуюк

Вова зі Львова

Ерік Робертс