Харві Кейтель зіграє у незалежній драмі "Шлях ворога"

Читать на русском
Автор
Харві Кейтель зіграє у незалежній драмі "Шлях ворога" Новина оновлена 14 травня 2023, 09:37

Харві Кейтель зіграє одного з ключових персонажів у незалежній драмі "Шлях ворога" ("Enemy Way").

Фільм розповідатиме про чоловіка, який після 18 років ув’язнення намагається повернутися до нормального життя у невеликому містечку в Нью-Мехіко. Головну роль у "Шляху ворога" виконає Форест Уітакер. Кейтель зіграє шерифа, який усіма силами намагається повернути персонажа Уітакера за ґрати, причому на довічний термін.

Постановкою "Шляху ворога" займеться французький режисер Рашид Бушареб, який раніше працював над фільмами "Патріоти", "Поза законом" та "Зовсім як жінка". Інформації про те, коли нова картина вийде у прокат, поки що немає.

Наразі Харві Кейтель знімається у фільмі Уеса Андерсона "Готель „Гранд Будапешт"" ("The Grand Budapest Hotel") разом із Сіршею Ронан, Біллом Мюрреєм, Тільдою Суінтон, Рейфом Файнсом, Джудом Лоу та Едвардом Нортоном. Актор був зайнятий і в попередній роботі того ж режисера, яка вийшла на екрани в 2012 році стрічці "Королівство повного місяця" ("Moonrise Kingdom").

Раніше Кейтель знімався у фільмах "Піаніно", "Скажені пси", "Кримінальне чтиво", "Тельма та Луїза" та "Багсі". Роль в останній із перерахованих картин принесла актору номінацію на "Оскар".