Церемонія вручення кінопремії "Еммі" пройде без ведучого

Автор
Церемонія вручення кінопремії "Еммі" пройде без ведучого

Керівник одного з департаментів компанії Fox Чарлі Коллиер заявив про те, що церемонія вручення нагород Еммі в цьому році пройде без ведучих.

Церемонія вручення телевізійної премії "Еммі" в цьому році пройде без ведучого. Так само вчинили і на "Оскарі" в лютому цього року. 

Про це заявив глава телеканалу Fox Entertainment Чарлі Коліер на прес-конференції Асоціації телевізійних критиків, пише USA Today . За його словами, вони розглянули безліч кандидатів на роль ведучого. "Але ми прийшли до висновку, що в цьому році, коли ми приділяємо увагу такому великому числу шоу, стратегічним рішенням буде провести "Еммі" без ведучого", - додав він.

Останній раз премію "Еммі" вручали без ведучого 16 років тому - в 2003 році. Без нього обійшлися і в 1975 році, і в 1998 році. 

Нагадаємо, що раніше були названі номінанти на премію "Еммі". Серед яких - фінальний сезон "Ігри престолів" і серіал "Чорнобиль". Переможці стануть відомі 22 вересня, коли відбудеться 71-а церемонія вручення премії "Еммі". 

91-я церемонія вручення премії "Оскар" пройшла без ведучого. Причиною стала відмова коміка Кевіна Харта вести шоу через звинувачення в гомофобії, які на його обрушилися.

У 2017 році церемонія вручення премії "Оскар" закінчилася грандіозним сандалом. Зірки картини "Бонні і Клайд" Уоррен Бітті і Фей Данауей, які оголошували переможця в головній категорії, назвали не той фільм.