Х'ю Грант назвав найкращий фільм у своїй кар'єрі

Автор
Х'ю Грант назвав найкращий фільм у своїй кар'єрі

У цьому фільмі Грант зіграв Фенікса Бьюкінена, самозакоханого актора, який втратив колишню славу.

У фільмографії 58-річного Х'ю Гранта більше 60 повнометражних і телевізійних проектів. Після періоду занепаду і зйомок у другосортних фільмах і серіалах в житті актора наступила світла смуга. Номінований на премію "Еммі" за серіал "Надзвичайно англійська скандал", Грант розповів в інтерв'ю виданню Vanity Fair, який фільм вважає найкращим у своїй кар'єрі. 

"Надзвичайно англійська скандал" приніс номінацію не тільки Х'ю Гранту, але і його колезі Бену Уішоу, з яким той зіграв у фільмі "Пригоди Паддінгтона 2". Як виявилося, свого часу за участь в цьому проекті Гранта висміяли в мережі, але це тривало недовго.

Здається, я був на "Золотому глобусі". Провідні назвали мене зіркою майбутнього фільму "Пригоди Паддінгтона 2". Пізніше мені показали повідомлення в Twitter, де люди глузували з мене і писали щось на кшталт: "Боже, до чого дійшло. Старий добрий Х'ю. У дитячому фільмі про ведмедика ". У випадку з Паддінгтон це особливо дратувало, бо я щиро переконаний, що це, мабуть, найкращий фільм, в якому я коли-небудь знімався, - розповів Грант.

І дійсно,"Пригоди Паддінгтона 2" були високо оцінені критиками і принесли творцям майже 230 млн доларів при бюджеті в 40 млн. 

Режисер Пол Кінг зізнався в розмові з Vanity Fair, що спочатку розглядав лише кандидатуру Хью: "Це було досить незручно, але ми написали йому в листі: 

Ми придумали роль такого собі марнославного старого актора, чиї кращі дні вже позаду, і відразу подумали про тебе ". На щастя, йому це здалося забавним.