З'явився трейлер фільму "Синя безодня 2"

Автор
З'явився трейлер фільму "Синя безодня 2"

Триллер "Синя безодня" - це сиквел до фільму жахів, який вийшов в 2016 році.

Прем'єра довгоочікуваного фільму жахів про виживання в океані режисера Йханнеса Робертса "Синя безодня 2" вийде на українські екрани 29 серпня. 

Над створенням нової стрічки займалися кінематографісти з Великобританії. В англомовних країнах фільм виходить під назвою "47 метрів під водою". 

Сюжет фільму "Синя безодня 2" 

Чотири дівчини в Бразилії вирішують екстремально провести час під час канікул, тому відправляються на узбережжі, щоб дістатися до старовинного затопленого міста. Щоб подивитися на руїни, їм потрібно зануритися на велику глибину. Тому подруги орендують акваланги і глибоко пірнають в океан.  

Втім опинившись посеред руїн у вузьких лабіринтах, дівчата розуміють, що зробили величезну помилку і на глибині 47 метрів - зовсім не одні. Компанію їм складе колонія кровожерливих акул, які давно чекають здобич. 

Додамо, що в цьому році вперше дебютувала у фільмі Дочка відомого актора Сильвестра Сталлоне 21-річна Сістін. Компанію їй склала Коріна Фокс. Знамениті батьки прийшли на прем'єру фільму, яка вчора відбулася в Лос-Анджелесі, щоб потримати своїх дочок.