Netflix зняв скандальний фільм про Ісуса-гея

Автор
612
Netflix зняв скандальний фільм про Ісуса-гея

Користувачі мережі створили петицію з вимогою видалити кінокомедію, що ображає почуття християн.

Стрімінговий сервіс Netflix потрапив у скандал через фільм про гомосексуального Ісуса Христа. Розгнівані глядачі створили петицію на сайті Change.org з вимогою видалити стрічку.

Комедія Перша спокуса Христа зображує Ісуса представником нетрадиційної орієнтації. При цьому в 46-хвилинній сатиричній кінострічці Діва Марія постає в образі любительки марихуани.

За сюжетом фільму Ісус, який повернувся з 40-денної подорожі по пустелі, опиняється на вечірці, присвяченій його 30-річчю. Тут же він дізнається, що був усиновлений Йосипом і його справжній батько — Бог. У пародії показано, що Ісус приводить додому свого коханця, щоб познайомити його з Марією і Йосипом.

Премʼєра фільму відбулася 3 грудня 2019 року на відеоплатформі Netflix.

Optima нового покоління представлена на презентації Kia (Фото)

Буквально на наступний день десятки євангельських релігійних груп закликали бойкотувати кіно, католицький єпископ Будинок Енріке Соареш да Кошта рекомендував анулювати контракт з компанією, пастор Джоел Теодоро з Ріо-де-Жанейро повідомив, що він скасував підписку на Netflix, а на сайті Change.org зʼявилася петиція за видалення фільму з каталогу компанії.