Новий агент 007 – Лашана Лінч (Фото)

Автор
Новий агент 007 – Лашана Лінч (Фото)

Що відомо про акторку та у яких визначних фільмах вона зіграла.

Нещодавно шанувальників фільму "Бонд" приголомшили новиною про те, що головну роль у ньому зіграє темношкіра актриса Лашана Лінч. Зазначається, що 25 франшиза фільму наразі знімається у Великобританії та Італії. Що відомо про акторку та у яких визначних фільмах вона зіграла – читайте далі.

Лашана Лінч народилася 27 листопада 1987 року. Росла та виховувалася майбутня зірка у Лондоні у сім'ї вихідців з Ямайки. Вперше дебютувала у кіно в 2011 році у фільмі "Швидкі дівчата". Режисери звернули увагу на талант дівчини, тож одразу запросили її на знімальний майданчик.

Фільмографія акторки

У 2016 році Лашана зіграла головну роль в серіалі "Пов'язані долею". Це сиквел історії про Ромео і Джульєтту, де акторка зіграла Розалін, кузину Джульєтти, яка намагається впоратися з расизмом і дискримінацією в 16 столітті. Також на рахунку нового агента 007 зйомки у серіалах BBC.

Нову зірку франшизи про Джеймса Бонда можна побачити у таких фільмах, як "Лікарі", "Смерть у раю", "Атлантида", "Жіночий туалет", "Під нещасливою зіркою", "Безмовний свідок".

Остаточна популярність прийшла до акторки минулого року, коли їй поталанило знятися в блокбастері Marvel під назвою "Капітан Марвел". Актриса зіграла роль колишнього пілота ВПС Марії Рамбо. Лінч чудово впоралася з нелегкою роботою, тож полюбилася публіці та знімальній групі.

 Акторка Лашана Лінч є справжньою іконою стилю і натхненницею багатьох дизайнерів. Для виходу в світ актриса обирає яскраве та стильне вбрання, яке приковує до себе увагу фотографів та багатьох людей.

Згідно із сюжетом кінострічки, Джеймс Бонд вийде на пенсію і поїде на Ямайку, звідти його викличуть на службу для запобігання "глобальної кризи". При знайомстві з главою британської служби він вперше побачить красиву темношкіру колегу. Новий агент 007 здасться привабливим для Бонда, і він кілька разів спробує спокусити її, однак всі спроби напарниця буде відкидати.

"Новий фільм про агента 007 сподобається молодому глядачеві. У ньому є багато сцен погоні, бійок та іншого екшина, але водночас у ньому, як і раніше залишилося все те, що публіка чекає від фільмів про Джеймса",– наголосило анонімне джерело.

Хто став наймолодшим виконавцем саундтрека до фільму про Бонда

Відомо, що фільм "Бонд 25" на кіноекрани вийде у 2020 році. До зйомок приєднався доволі великий жіночий колектив. У новому фільмі ви побачите кубинсько-іспанську актрису Ану де Армас. Акторка Леа Сейду повернеться в якості спокусливого французького психолога Мадлен Свонн, а Наомі Харріс зіграє Ів Манніпенні, напарницю Бонда.