Улюблені мультфільми "Мадагаскар" і "Тролі" матимуть продовження

Автор
520
Улюблені мультфільми "Мадагаскар" і "Тролі" матимуть продовження

Мультфільми "Мадагаскар" і "Тролі" отримають продовження у вигляді серіалів: подробиці.

Улюблені анімаційні картини і дорослих, і дітей побачать світ у новому вигляді. Історія мультів "Мадагаскар" і "Тролі" продовжиться, однак як багатосерійна стрічка.

Про створення серіалів за мотивами популярних проєктів повідомили представники потокового сервісу Hulu виданню The Wrap. Як зазначається, фільмуванню стрічок допомогла угода організації зі студією DreamWorks Animation.

Серіал за мотивами "Мадагаскару" виходитиме з підзаголовком "Маленькі дикуни", що мовою оригіналу звучить як A Little Wild. Він розповідатиме про четвірку улюблених героїв. За сюжетом, події розгортатимуться в одному з нью-йоркських зоопарків. Лев Алекс, зебра Мартін, гіппопотамиха Глорія і жираф Мелман намагатимуться слідкувати за мрією, через що потраплять у низку нових пригод.

В екопарк Харкова привезли зебру з Молдови

А от серіал за мотивами мультфільму "Тролі" отримає назву "Троллітопія", яка мовою оригіналу вглядатиме так – TrollsTopia. Творці майбутньої стрічки вирішили зосередити сюжет на героїні Поппі та її друзях з нагоди виходу сиквела, мультфільму "Тролі: Світове турне". Варто додати, що друга частина "Тролів" вийде на великий екран вже 19 березня цього року. А от про точні дати виходу майбутніх проєктів представники сервісу Hulu поки що не повідомляють.