Netflix зніме мультфільм за мотивами серіалу "Відьмак"

Автор
Netflix зніме мультфільм за мотивами серіалу "Відьмак"

Анімаційний фільм буде називатися "Відьмак: Кошмар Вовка".

Стримінгова платформа Netflix працює над створенням анімаційного фільму по всесвіту "Відьмака". Мультфільм буде називатися "Відьмак: Кошмар Вовка", повідомляє видання Redanian Intelligence. Пізніше в Netflix підтвердили, що працюють над створенням анімаційного фільму з такою назвою.Повідомляється, що над проектом працює шоуранер по серіалу "Відьмак" Лорен Хіссрік і сценарист третього епізоду шоу Бо ДеМайо.

Виробництвом мультфільму займеться студія Studio Mir, яка створювала анімаційний серіал "Легенда про Корра". У новій картині по всесвіту "Відьмака" покажуть історію про нову загрозу Континенту. Поки немає інформації про дату виходу мультфільму.

Але очікується, що його покажуть між першим і другим сезоном. Другий сезон "Відьмака" почнуть знімати в лютому, а його вихід запланований на 2021 рік.

Нагадаємо, 20 грудня на стримінговій платформі Netflix вийшов один із найочікуваніших серіалів року "Відьмак" із Генрі Кавіллом у головній ролі.

Шоу засноване на фентезійному циклі польського письменника Анджея Сапковського.

Організатори оприлюднили програму Ukrainian Fashion Week

Перший сезон "Відьмака" став найуспішнішою прем'єрою серіалу на Netflix - за перший місяць після прем'єри серіал подивилися 76 млн домогосподарств. Творець серіалу, сценаристка Лорен Хіссріч, планує зняти всього сім сезонів серіалу.